| Mihaela230 a întrebat:

Cum pot scapa pe cale legală de părinții mei?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Toate intrebarile tale, la 27 de ani, se refera la parintii tai. Eu zic sa mergi la un medic de specialitate sa te ajute cu problemele tale. Nu este normal ca la 27 de ani sa te tot plangi de parinti dar sa stai acasa pe banii lor. Nu-ti convine? Liber in peisaj! Mai mult mai si faci spam pe aici.

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Are ea probleme sigur, de aia părinții o protejează în totalitate, este o prada ușoară pentru proxeneți, și de ăștia lover boy sunt la tot pasul peste tot, nu e pregătită pentru lumea asta, vorba ta pana nu știm și versiunea părinților nu putem ști sau trage o concluzie finala

| haileewatson a răspuns:

Esti adult! Poti face ce vrei!

| Iote a răspuns:

Mai bine te duceai sa vezi intrebarile ei decat sa injuri aici.

| Iote a răspuns:

Legal te angajezi si pleci de pe capul lor. Locuiesti singura, te intretii singura.

| Brizbriz a răspuns:

Iti iei catrafusele si iesi pe usa... FOARTE legal
daca, totusi, vrei sa le-o tai de tot, atunci mergi si faci un control psihiatric la medicina legala (costa), apoi iei hartia care atesta ca esti in toate facultatile mintale, apoi te duci la politie, depui copie legalizata dupa hartia aia, si tot legalizata o declaratie scrisa cum ca vrei sa pleci de acasa si parintii sa stea dracu' la distanta

iar apoi... iti iei catrafusele si iesi pe usa... FOARTE legal
dupa aia, daca ii mai vezi, poti cere ordin de restrictie, si plangere penala de hartuire la politie

eventual iti cauti un avocat care iti va da in detaliu ce trebuie sa faci, eu sunt doar un amator si imi dau cu "educated guess" (adica prespusul)

Răspuns utilizator avertizat
Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Mosotti):

Nu stiu dar cred ca e bine sa faca ceva si sa termine cu prostiile astea. Pe mine ma exaspereaza. Nu pot sa concep ca un om la 27 de ani nu este pe picioarele lui! Eu am plecat de la 15 ani de acasa, am stat in internat si m-am luptat cu colegii nesimtiti care incercau sa-mi faca zile grele, la 20 de ani am mers in armata si acolo alte lupte. N-am avut tata si m-am descurcat singur. M-am luptat, la 16 ani, inclusiv cu un militian tampit care vroia sa ma acuze de distrugere fara dovezi, eu avand martori ca n-am facut-o, etc. Viata mea este o lupta continua cu idiotii si nu m-am plans pe aici, dar nici in alta parte. Eu cred ca are probleme grave chiar daca este un troll sau este adevarat.

| darrio2007 a răspuns (pentru denidenisa2139):

Citeste-i alte intrebari. Si vei afla.

| darrio2007 a răspuns:

Avand in vedere ca ai 27 de ani, esti deja scapata de ei, prin lege.
Ti s-a raspuns de atatea ori la intrebari asemanatoare.
Spuneai ca pleci cu prietenul in Anglia. De ce nu o faci?
Ei nu iti pot face nimic, legal.
Dar se pare ca nu vrei sau nu stii cum poti lua viata in piept, asa cum se mai spune. Deja devii penibila cu asemenea intrebari.

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Mosotti):

Doamne fereste, nu stiu ce sa mai zic.Am trait s-o vad si pe asta

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, si asta, dar o avea ea altceva, ca altfel nu se justifica ce spune. Mereu cand cineva zice ceva, trebuie sa vb si cu partea ailalta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Sindromul Stockholm, dar părinții ce o avea, ca nici ei nu sunt cu toate țiglele pe casa, au rămas cu un sfert din tot acoperișul, restul le-o luat uraganul Katrina. Adams family naiba știe ce se petrece acolo, doar batman poate salva situațiahee hee

| Mosotti a răspuns (pentru Salontanul):

Ao dreptate, dar cum am zis, daca are o problema medicala si parintii nu o lasa sa plece ca sa nu-si faca rau ei si altora?!
Ca nu exista un om sanatos sa nu faca ce zici tu, zic eu.
Tu lupti ca esti sanatos psihiatric si psihologic, si bravo, e de admirat.

| Mosotti a răspuns (pentru denidenisa2139):

Pai aia e, se mai intampla si din astea.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stim care e situatia adevarata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica? Vrei sa-i renegi?