Dacă e vorba de alt județ, nu ai de ce să îți fie rușine că oamenii de la tine din județ nu știu despre acest incident și nu te-ai făcut de râs, deci, nu știe nimeni, nu ai de ce să fi rușinat, oricum lumea a uitat probabil de acel incident. Cel mai probabil ai rămas cu o traumă, spune-le părinților să te ducă la psiholog.
Nu-i nimic, inveti din greseli si pe viitor nu mai faci asa ceva, ca sa nu te bata din nou parintii.
Părinții tăi puteau să îți explice că nu este sănătos să mănânci acea mâncare nu să te bată.
Cu așa părinți nu-ți mai trebuie Dușmani. îți fac ei ție rău din ori și ce. Nui normal să-ți înjosești umilești copilul ca nu vrea sa mănânce nu știu de ce tot mai mult "părinți" ăștia asocieze agresivitatea cu abuzul asupra copiilor crezând căi "poate educa" este grav de mare greșeală grav de rău si de greșit să-ți "educi" copilul prin felul ăsta de bolnav...
Părinți tăi nu-s părinți din păcate care știu sa aibă maniere și săte educe îmi pare rău cu Adevărat Pentru tine Petrucă aveți niște "părinți " care nu știu să se comporte cu voi ca niște părinți Adevărați da este normal săte simiți rușinată este absolut normal sa plângi dar nu-i normal ca părinți tăi sate facă să plângi ei teau umilit prin tot felul lor de părinți a fi cu tine teau rănit foarte rău săte bată doar pentru simplul fapt că nu-ți dorești nu vrei tu să mănânci în Gară se poate să-ți facă pachet ce mănânce ce Ți-ai fi dorit sa mănânci sau ce nu ai fi putut mânca se facem frumoa pachet te înțelegeau ca niște părinți și asta era nimeni nu trebuie umilit bat jocorit agresat în public.
Stai liniștită ca un om întreg la minte un Adult matur n-ar avea de ce să râdă de tine ar fi înțeles cu Adevărat situația ta in care te afli din cauza părinților tăi n-are are nimeni de ce să râdă de un copil abuzat de părinți lui in public pentru simplu fapt ca nu ți-ai dorit sa mănânci atâta tot.
Vor râde de tine cei ceși "educă" astfel copii ăia vor râde de tine "oamenii" "părinți " pe care își "cresc" "educa" copii prin abuzuri prin umilințe prin bat jocoră propilor copii ăștia vor râde fiindcă la ăștia place divertismentul dintre copii lor abuzati și părinți lor vai de capul si mama lor ăștia râde se amuzant fac din orice mizerie caterină nu au puterea să înțelegă prin umilita acelui copil care trece nu au puterea sa înțelega cât de mult este rănit acel copil de părinți săi în fața altor "oamenii" și "părinți" pe care se amuză la bătaia de joc a unui copil unui Adolescent care doar da vrut să mănânci atâta tot ne făcând nimic rău nimănui.
Cu astfel de părinți copii Adolescenți vor vara multe de suferit de la astfel de "părinți" vor avea multe de îndurat fiindcă "oamenii " ăștia nu discernământ nau Dumnezu.
De fata cu sute de oameni.
Cred ca exagerezi, ca doar esti acelasi troll care pune intrebari tampite.