| Andrei72 a întrebat:

Cum poti afla daca o fata are iubit? (rasp cel mai bun funda restul care sunt off topik le dau stupid)

Răspuns Câştigător
| Maiky a răspuns:

Hey,buna Andrei, pai cel mai bun mod este sa petreci mai mult timp cu ea ca prieten sa vorbiti sa iesiti cu gasca si asa vei afla ti se va deschide mai mult si o vei putea intreba daca cumva o placi daca are iubit sau nu si ca ai dori tu te combini cu ea imi cer scuze daca nu o placi sper ca te-am ajutat

5 răspunsuri:
| DoamnaGărgă a răspuns:

O intrebi...

| Laura a răspuns:

Și crezi că nu mai putem noi de un vot? laughing O întrebi și gata. Îți spune, bine, nu-ți spune, nu e obligată.

| LittleAnca a răspuns:

Poi daca e cu u si te inseala poti sa iti dai seama foarte repede. Nu mai umbla cu tine cum umbla inainte daca o suni sa vina sa stea cu tine iti spune ca nu poate venii ca are ceva treaba.si o vezi mai diferita decat cum era cu u. Sau o oti intreba daca are pe cineva. Sper ca te-am ajutat.:*

| sergiu2222 a răspuns:

Poti sa il pui pe un prieten de-al tau sa o intrebe ar fi mai bine sa nu o ia chiar asa direct sa mai stea de vorba cu ea si sa isi dea seama daca are sau nu sau poti chiar tu sa faci chestia asta...sau daca vrei sa iti dai seama daca o fata are iubit doar uitandu-te la ea e imposibil desi nu cred ca asta ti-ai propus

| ionutmaxus10 a răspuns:

Intreab-o sau spioneazo