anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti cuceri un burlac de 39 de ani? Ce nu-i place? Ce ii place? Daca a fugit o data, se mai intoarce?

Răspuns Câştigător
| mariazet45 a răspuns:

Foarte greu, dar nu imposibil spun eu care am cucerit unu de 38 de ani si sunt foarte fericita cu el de 15 ani. Trebuie sa ai rabdare, sa il lasi sa spuna el doar ce vrea deocamdata, sa nu intri in viata lui brusc, sa nu-i incerci sa sai schimbi tabieturile, sa discuti foarte mult sa-i povestesti despre tine dar sa nu incerci sa scoti prea multe de la el. Daca a fugit odata dupa ce a fost cu tine o perioada si i-a fost bine, se intoarce. Daca nu se intoarce insemna ca va fi burlac toata viata.

5 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

PAI TREBUIE SA FI FOARTE SEXI SA DAI DOVADA DE PUTINA INTELIGENTA DAR NU PREA MULTA CA NU LE PLACE SA FII MAI DESTEAPTA DECAT EIbig grin.

pupimik
| pupimik a răspuns:

sa fi amuzanta...si sa il faci sa nu se plictiseasca niciodata cand e cu tine.Probabil de aceea e inca burlac...pt ca nu vrea sa aiba o viata monotona...si ii place sa fie activ.

| Swabia a răspuns:

Cand o sa am si eu 39 de ani. o sa-ti zic cum sta treaba pe la varsta asta! Din moment ce il cunosti tu trebuie sa stii ce`i place si ce nu!

assiris
| assiris a răspuns:

Trebuie sa il faci sa simta ca are nevoie de tine. Burlacii au in general niste tabieturi personale din care este foarte greu sa-i scoti. Un coş se face din nuiele nu din şipci, indiferent cit de drepte şi de şlefuite sunt acestea!

| Rivas a răspuns:

Mariazet45 stie câte ceva (esențial).

Întrebări similare