| Adrian277 a întrebat:

Cum poti face rau unei persoane? (vorbesc despre razbunare, sa nu se inteleaga ca persoana respectiva nu mi-a facut nimic) Sunt atat de multe persoane care fac atat de mult rau si totusi au parte de fericire si implinire pe toate planurile, iar altii primesc lovituri peste lovituri si nimeni nu sare sa ii ajute sau macar sa ii asculte).Eu unul m-am saturat! Nu pot astepta sa primeasca asa zisa pedeapsa divina! Toti vin sa se planga in legatura cu problemele lor, dar nu asculta si la problemele celuilalt, iar daca le afla le duc mai departe. Se spune ca razbunarea e arma prostului, dar oare asa sa fie? Eu cred ca razbunarea inseamna dreptate! In timp ce ei sunt fericiti altii sa sufere din cauza lor? NU! Daca faci bine ce primesti? Nimic! Esti luat de fraier! In schimb daca le produci suferinta ai o satisfactie enorma ca ai facut dreptate! Daca ei sunt dispusi sa "calce pe cadavre" ca sa fie fericiti fie! O sa fac la fel, doar ca inzecita va fi suferinta lor! Limitati-va prin a imi raspunde la intrebare si nu incepeti sa criticati si sa judecati.

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Cine e fara de pacat sa arunce primul piatra. Sau:
200 - 500 de coco si niste baieti fac treaba buna.

Răspuns utilizator avertizat
| QweRty777 a răspuns:

Ai dreptate

| FilipSergiuPaul a răspuns:

Buna uite nu cred ca chestia asta cu generealizat cu razbunarea e arma prostului e o ide buna ca sti nu cred ca poti zice asa la modu general da sti nu e bine sa faci rau de dragu de a face rau daca poate ai vrea sau sti ai putea sa ne zici ceai patit sau ce ti s-a intamplat si cum vrei exact sa te razbuni sa stim adica nu vreau sa judec sau ceva da totusi cred ca e ca in evu mediu pedeapsa trebuie sa fie egala cu crima sti altfel doar faci rau e ca la shaden freud sti

Întrebări similare