Doamne ce-mi plac incepatorii astia care cred ca or sa manipulezi si mai mereu ajung ei cei manipulati de "victime"
Depinde de persoana, daca e una mai slaba poate o vei putea manipula dar o persoana cu personalitate puternica niciodata indiferent cine ce ti-a spus.
Facandu-te popa, astia stiu cel mai bine a manipula daca-mi spui la ce iti foloseste te invat
Ma intreb cate asa zise drame de indragostiti a auzit popa.Da nu la fel de tare la cum ma intreb, daca sotia sa ii va marturisi vreodata ca-l inseala...
Imi foloseste pentru a "juca" pe degete pe cineva. deci imi spui cateva metode?
Nu, "ce tie nu-ti place altuia nu-i face" nu vreau sa fiu mai pacatos decat tine, scuze
Manipularea este o o tehnica de manevrare prin care poti sa folosesti un om ca pe o merioneta pentru a te ajuta si el nici sa nu-si dea seama.
O sa-ti dau cel mai simplu exemplu femeile care ii seduc pe barbati ii joaca pe degete se casatoresc cu ei doar pentru a castiga bani.
Nu ar trebui sa te gandesti de ce sa manipulezi pe cineva? Joaca-te cu partea emotionala.
Cauta carte Tehnici de manipulare, poti manipula prin diverse metode, dar asta facem de cand ne nastem, invatam sa manipulam si in acelasi timp ne lasam manipulati
Ca sa poti manipula o persoana trebuie sa ii cunosti slabiciunile si sa te folosesti de ele in favoarea ta.E nevoie de multa psihologie si cunoastere a tipurilor de persoane.O persoana, sa zicem, vanitoasa este sensibila la complimente, ca sa o manipulezi o faci sa se simta singura pe pamant iar cand devine complet dependenta de tine, te detasezi pana cand o sa vina ea la tine si atunci o sa poti profita dupa plac.
Sunt multe metode de a manipula pe care le foloseste toata lumea de zi cu zi chiar si tu folosesti unele dar nu i-ti dai seama ca accea este manipularea. sunt multe dar nu am timp sa ti le spun pentru ca nu-mi vine nici una in cap