| razvan1_9540 a întrebat:

Cum poti sa-i spui une-i fete "Te iubesc" fara sa iti fie frica?

13 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Gandeste-te la fericirea pe care o vei citi pe fata ei cand va auzi aceste cuvinte, ia-ti inima-n dinti si actioneaza! Fii curajos, nu ai nimic de pierdut, dar ii poti fura un zambethappy

| mioara a răspuns:

FII SINCER

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sp direct in fata.este mult mai bine sa ii sp. daca nu ii sp ce simti pentru ea poti sa o pierzi orcand.cine stie poate si ea te iubeste.

| RamonaMn a răspuns:

Fii curajos si ea va simti ce ai tu sa'i zici si pana la urma daca iti place fata aceea vei gasi curajul ca sa poti sa i'o zici.

cami
| cami a răspuns:

Chiar va e frica? ce interesant happy

| elutzza_5346 a răspuns:

Pai in primul rand fi tu insati.ai incredere in tine si cand ii spui ca o iubesti si vesel si tu insati.ai sa vezi ce frumos va reactiona.si nu-ti fie frica.nu ai de ce.SUCCES

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie-i! un biletel, o scrisorica... o sa pastreze oricum biletul de la tine, e romantic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razvane spune-i prin gesturi fara frica si mie mi-a fost la fel de greu

| vlad24tm a răspuns:

Am patit-o fi sincer spune-i-o in fata o sa te creada daca spune nu tine piept si spune bine si sa incerci alta data eu asa am facut si mi-a reusit(a treia oara) dar... am reusitbig grin incearca si u sper ca te-am ajutat

| vlad24tm a răspuns:

Pai. chiar poti sa i spui in fata sau prin biletel sau prin telefon... nu conteaza o sa iti fie rusine oricum cand o sa o intalnesti o sa te impodmolesti. crede-ma ca am trect prin asta si prietenii mei stiau ca o plac au ras de mine mult si bine pentru ca shincer incepeam sa o sec... nusatiu daca si-a dat seam dar nu-i fa asta! nu astepta! du-te si intrfeabo in fata sau altfel nu sa mai ai sansa. duppa prima oara o sa vezi ca no sa iti mi fie asa greu.decci treci la fapt sper ca te-am ajutat! SUCCES!

| cosmi98 a răspuns:

Hmmm scoate-o la un suc fa-o sa rada la jocuri cu prietenii alege-o pe ea si incet incet o sa se indragosteasca de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razvan ascultama tot am o fata care o iubesc si i-am spus.sati spun cum? dupa lexie i-am dus ghiozdanu si la dinsa acasa i-am spus, stii ceva, te iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caroci nu fie frica ia-ti iniman dinti si tot normal ai fost scurt si direct si se termina repede...bafta

Întrebări similare