Idem ca la mine si eu ma tot gandesc la un baiat. Dar tot ce fac este sa ascult muzica inainte sa adorm. Dar muzica cu versuri in care ma regasesc. De obicei ascult hip-hop. Ca sa nu te mai gandesti la el, du-te la o prietena, plimbati-va prin oras, uita-te prin magazine si incearca sa te distrezi. Si daca te distrezi asa de bine vei uita. Bineinteles pana ce iar vei vorbi cu acel baiat... si mai e o chestie...ar trebui sa va intalniti. Numai asa poti sa scapi de ganduri. Si eu m-am intalnit o singura data cu el si noaptea dinaintea marii intalniri ca sa zic asa, nu am putut deloc sa dorm. Dar m-am simtit mai bine.
Uita-te la un film cu Mr. Bean, o sa-ti treaca imediat Sau joaca Conquiztador, mintea iti va fi numai la intrebarile de acolo si vei stii mai multe lucruri.
Nu cred ca e posibil sal alungi intr-o perioada scurta daca-l "placi", dar poate cu timpu...nu stiu ce sa zic pentru. ca nu am incercat sa laung pe nimeni din gand...
Scuza-ma ca iti spun dar esti naiva.Indiferent cat de bun, inteligent, carismatic si amuzant ar fi un baiat cunoscut pe mess e totusi un strain. E bine sa stii sa pastrezi o granita intre lumea virtuala si cea reala. E imposibil sa nu ai prin preajma un baiat care sa il simpatizezi. Da-i o sansa lui si lasa-l pe baiatul acela sa fie numai de domeniul virtualului.Si ai grija sa nu devina o obsesie pentru tine, sa il ridici la stadiul de "the perfect guy" pentru ca s-ar putea sa ai parte de o dezamagire si nu meriti
Seara bea un ceai de tei cu lamaie indulcit cu miere sau o cana cu lapte cald indulcit cu miere, te uiti la un film (comedie) care sigur iti va descreti fruntea si apoi te culci. Incearca, nu ai ce pierde.
Si mie mi s`a`ntamplat.
Dar nu era asa de serios ca si la tine. In fine, nu pot sa-ti zic decat ca eu am alungat gandurile pur si simplu, asa... n`am facut nimic. Ai rabdare, cu timpul n`o sa mai insiste asa mult si`o sa te lase mai moale pana cand, poate dispare... Rabdare :X
Poate iti vei intalni viitorul partener, poate lucreaza destinul in locul tau. Vei afla la un moment dat.
Nu sunt nici naiva, nici nu traiesc din relatii virtuale... s-a intamplat de la sine, nici el nu a vrut sa se indragosteasca de mine, nici eu de el, oricum era o relatie imposibila, acum mi-am mai revenit, dar ma lupt inca cu timpul...
Si eu patesc acelasi lucru.am fost cu el dar putin timp si acum nu imi m-ai iau gandul d la acel baiat (bine nu ma gandesc la el nici 23 din 24 de ore) dar oricum in fiecare noapte ma gandesc putin le respectivulsper sa ne treaca amandorora
eu imi pierdeam noptile vb cu el pe mess si tot nimic, si cate sperante dar degeaba. Daca el nu insista sa va vedeti mai bine fa ceva util cu timpul tau nu-l irosi degaeaba:*
minnie91 întreabă: