| Rosu_Anicuta_2004 a întrebat:

Cum poți sa iti regaşesti încrederea intr-o persoana, care te-a dezamăgit?

7 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Daca in adancul sufletului nu poti ierta, nu vei mai putea avea incredere in acea persoana. Sunt doua feluri de a oferi increderea: ori prima daca cand cunosti omul si ii oferi incredere deplina pana in momentul in care te dezamageste, ori il cunosti si nu ai incredere deloc, asteptand sa te faca sa ai incredere. In ambele cazuri, atunci cand se pierde increderea, indoiala va aparea tot timpul din umbra si nu vei mai privi vreodata acea persoana cu aceeasi ochi. Conteaza foarte mult si daca greseala este minora sau majora, pentru ca peste cele minore treci mai usor. Este bine in general sa nu le pui la suflet pentru ca te ranesti pe tine.

| RAY a răspuns:

Parerea mea cine te-a dezamagit o data te va dezamagi mereu, te iert dar nu te uit

| Freya1 a răspuns:

Pur si simplu sa iti doresti foarte mult asta sa nu te mai gandesti la ce s-a intamplat si sa te gandesti ca ce aveti voi e mai important decat o gresala.Doar ca nu te sfatuiesc sa incerci sa recastigi increderea nu petru ca omul nu se schimba ca poate se potoleste dar pentru linistea si stima ta de sine nu ar trebui.Chear daca nu in acelasi fel dar tot o sa te dezamageasca mai ales daca a fost constient cand a facut-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ti-o mai regasesti niciodata. Daca te-a dezamagit deja o data, o va face mereu.Simplu.Oamenii nu se schimba.Niciodata.

| annempx a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la ce s-a intamplat.

| MrWZJ a răspuns:

"Daca intr-un loc gasesti o arma, cu siguranta mai sunt si altele in apropiere."

Principiul asta. E de la o emisiune americana, dar l-am tinut minte in toti anii acestia, fara sa vreau!

Ideea este ca... e greu. E greu spre imposibil sa-ti regasesti increderea intr-o persoana. Pe mine, increderea aceasta, m-a facut sa ma schimb eu ca persoana, decat sa astept persoanele din jur sa o faca.
Si nu e sanatos ce am facut, asa sunt eu, dar a meritat.

Stii ce am facut?
Am inceput sa nu mai am asteptari de la nimeni, absolut deloc, apoi am inceput prin a lua niste decizii prin care celelalte persoane sa faca la fel- sa nu aiba asteptari de la mine.
Iar de aici incolo am tot construit. Astazi o caramida, maine alta, peste 3 zile mai cadea o caramida, dar urmatoarea zi o inlocuiam deja si tot asa. (asta e cazul bun :)) )

O zi buna & sper ca te-am ajutat!
Paul

| Kimberly2005 a răspuns:

Un nou inceput, o iei de la capat, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Iearta persoana, dar dai o ultima sansa.