Nu poti trai din amintiri, nu poti face mereu ce vrei! Fiecare varsta are frumusetile ei, asa ca traieste clipa!
Eu caut raspunsul asta de trei zeci si ceva de ani...si inca nu l-am gasit. In timp am aflat ca nu poti decat sa traiesti momentul. Fugara-i fericirea, fugari suntem si noi, numai amintirea se-ntoarce inapoi. Fii optimista si traieste-ti copilaria. Bafta.
Eu sunt mult mai in varsta ca tine dar nicioadata nu am incetat sa fiu copil. Nu trebuie sa retraiesti nimic, trebuie sa simti tu asta, sa-l simti in sufletul tau. Poate ca ai mai multe probleme ca alti copii de varsta ta si te-au maturizat, dar nu si in suflet. Toti purtam adanc in noi un suflet de copil doar ca am uitat sentimentul acesta. Da-ti timp pentru a simti si ai sa vezi ca inca nu ai uitat sa fii copil si nu vei uita niciodata.
Deci să înțeleg că dacă ai mai mult de șapte ani nu mai ești copil? Cine te-a mințit?
Nu ca nu mai is copil, vreau sa spun copil mic, fara giji fara nimic, dar acum totul se bazeaza numai si numai pe responsabilitate, dar voi incerca sa trec peste.
Ce responsabilități ai tu la 12 ani?
Depinde...voi fi responsabila pentru 2-3 caini,voi fi si pentru bunica mea,pentru ca ma voi duce in vacanta la ea,de sora mea care s-a operat si nu prea poate sa mearga normal, si in fine sunt si mai importante, dar ti le-am dat pe astea care ar fi usoare si pentru tine, is mai multe, dar na unele sunt personale altele trebuie tinute in secret
Eu am 13 ani si inca mai ma duc pe afara cu prietenii din copilarie si ne jucam chiar si fatea-ascunselea. Gandeste-te cat de frumos era atunci cand erai mic si nu aveai nicio grija si stateai toata ziua pe afara ( in cazul meu ) si vei vrea sa faci asta din nou. Bucura-te de copilarie cat mai poti, ca dupa aia va fi prea tarziu.Nu esti asa de mare, poti sa te mai joci jocuri din astea de copil, parerea mea.
Funda, pls?
Esti inca un copil la 7 ani, traieste cat mai poti maturitatea e plina de responsabilitati
Am imediat 12 ani, si cand am avut 7 ani nu mi-a venit nimic in gand cu care sami rasplatesc viata cu distractie.
Pentru ca erai prea mic sa reflectezi la atefel de chestii, poti sa te distrezi ca un copil oricat de multi ani ai avea e mai amuzant sa fi adult (nu chiar dar perioada 16 19 ani)pentru ca intelegi caterinca e prea tare... poti sa fai o gramada de cestii chiar si munca e amuzanta in perioada aia, bafta in viata
Esti copil atata timp cat inca poti zambi si plange din cele mai neinsemnate lucruri.
anonim_4396 întreabă:
dianast întreabă:
anonim_4396 întreabă: