Poti incepe o discutie sub mii de pretexte... Ai vrea sa vezi un film recomandat de cineva, dar nu il poti gasi pe net... O melodie care iti place si pe care nu o poti descarca de pe site... O carte... Si discutia poate sa continue si sa descoperiti ca aveti acelasi actor preferat, ca va place acelasi gen de muzica. Pana si o discutie in contradictoriu e constructiva!
Succes!
Scuze...cred ca nu ati inteles ce am vrut sa zic.sau nu am fost destul de explicita... Dar eu nu prea am idee cum sa intru cu un baiat in vorba...si pentru aia vam cerut ajutorul...sa-mi dati idee cum sa intru cu el intr-o discutie mai mult de cat cf...
Cum pot sa chemi un baiat la suc fara sa si dea seama ca il placi daca voi nu prea vorbiti in realitate?
Mai intai trebuie sa ii dai de inteles ca nu il placi atunci el o sa vrea sa vorbeasca si mai mult cu tine nu tu trebuie sa faci primul pas el trebuie sa il faca si eu am facut la fel cu toti baietii si asa a mers relatia!
Dar tu chiar nu ai initiativa? nu trebuie sa abordezi un anumit subiect sau sa te dai peste cap sa. l impresionezi. Spui doar ce. ti trece prin cap, ce gand. Dupa depinde de el daca t va konsidera interesanta sau nu
Pai trebuie sa te interesezi ce subiecte i s-ar parea lui atractive. Degeaba o sa incepi o discutie despre make-up, ca sigur se va termina rapid. De asemenea, baietii se simti flatati daca le ceri sfatul, de ex. : o problema cu windows, intreaba-l cum sa iti instalezi un program... Fa-l sa creada ca e ajutor