| zuzuliana a întrebat:

Cum poti sa pari interesanta de un baiat pe net...cu ce subiecte sa-l abordezi in care sa comunicati amandoi... Dati-mi o idee va rog... Vreau sa fie o comincare cat mai normala...si un subiect atractiv pentru el... unul cu care sa-l impresionez... Vreau pareri si de la fete... dar si de la baieti big grin

Răspuns Câştigător
| lost.in.rain a răspuns:

Poti incepe o discutie sub mii de pretexte... Ai vrea sa vezi un film recomandat de cineva, dar nu il poti gasi pe net... O melodie care iti place si pe care nu o poti descarca de pe site... O carte... Si discutia poate sa continue si sa descoperiti ca aveti acelasi actor preferat, ca va place acelasi gen de muzica. Pana si o discutie in contradictoriu e constructiva!
Succes!

17 răspunsuri:
| lost.in.rain a răspuns:

Fii tu insati! (cu asta am spus tot happy )

| zuzuliana explică:

Scuze...cred ca nu ati inteles ce am vrut sa zic.sau nu am fost destul de explicita... Dar eu nu prea am idee cum sa intru cu un baiat in vorba...si pentru aia vam cerut ajutorul...sa-mi dati idee cum sa intru cu el intr-o discutie mai mult de cat cf...

| volt a răspuns:

Nu incerca sa-l impresionezi. obtii efectul contrar

| ancootza a răspuns:

Cum pot sa chemi un baiat la suc fara sa si dea seama ca il placi daca voi nu prea vorbiti in realitate?

| ancootza a răspuns:

Mai intai trebuie sa ii dai de inteles ca nu il placi atunci el o sa vrea sa vorbeasca si mai mult cu tine nu tu trebuie sa faci primul pas el trebuie sa il faca si eu am facut la fel cu toti baietii si asa a mers relatia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba fra eu zic ca sa atragi un baiat trebuie sa fii cat mai naturala adica sa fii u insusii si ca sa te bagi cu el inseama il intr ce mai face cum se mai simte si nu incerca sa il mintii ca o sa-ti para rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! am şi eu o itrebare am un prieten care vb pe mas vreau sa vb cu el mai mult decat cf... vreti sami dati şi mie o idei cam ce-aş putea vb cu el k sal atarg ma mult sa vb cu mine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai la suc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu acum, dar vbim gasim diferite subiecte radem si il fac in asa fel incat sa vorbeasca, dar daca nici eu nu colaboreaza...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

App.thinking incearca sa-i arati ca aveti foarte multe lucruri in comun...incearca sa-i aratiii`. ca` te intereseaza persoana lui.si ca vrei sa vb mai mult decat cf.si etc.:*Si nu uitastraight facesi daca` nu o sa reusesti.''Orce merita o sansa'':*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi uh insuti...inceraca sa afli ce hoby-uri are si vb c el despre asta. dk ii innebunit dupa fotbal intreaba-l de meciuri de baga la pariuri sportive...etc incearca sa vb cu el ce vi se pare amandurora interesanttongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...deci am si eu o intrebare.Despre ce sa vb cu un baiat care nu ma cunoaste, in schimb eu dabig grinbig grinNu vreau sa par o disperata obsedata de el. thanks

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda si eu am nimirit intott aceasta situatie dar totusi nu arata ca iti place de el! succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii mereu naturală, fii tu!

| Andreea_6283 a răspuns:

Sall! am si eu o intrebare cum ii spui uni baiat cal placi? happy

| jksdfsjfesjfgosefksd a răspuns:

Dar tu chiar nu ai initiativa? nu trebuie sa abordezi un anumit subiect sau sa te dai peste cap sa. l impresionezi. Spui doar ce. ti trece prin cap, ce gand. Dupa depinde de el daca t va konsidera interesanta sau nu raised eyebrows

| nirrti a răspuns:

Pai trebuie sa te interesezi ce subiecte i s-ar parea lui atractive. Degeaba o sa incepi o discutie despre make-up, ca sigur se va termina rapid. De asemenea, baietii se simti flatati daca le ceri sfatul, de ex. : o problema cu windows, intreaba-l cum sa iti instalezi un program... Fa-l sa creada ca e ajutor big grin