Buna!
Toti am avut macar odata in viata sentimentul asta,eu sunt de parere ca o inima zdrobita o repari printr o gandire pozitiva asupra viitorului,stii si tu ca dupa ce tii se intampla asta,nu crezi ca vei mai iubi pe nimeni,etc,deci trebuie sa te gandesti intotdeauna ca viata iti va oferi o alta poarta,iar unii mai cred ca,,o iubire o vindeca pe alta,, nu stiu ce sa zic,parerea mea e ca daca ai iubit cu adev pers respectiva,nu te poti arunca in alta relatie asa dintr o data.
Alta solutie ar fi,iesirii cu prieteni, si sa nu te interiorizezi niciodata.
Gandire pozitiva in tot si toate, multa bafta!
Sarbatori fericite!
Lasand la o parte trecutul si gandesti ca viitorul va fi diferit mult mai frumos si fara probleme.
Eu de exemplu am cautat si gasit pe internet videoclipuri care pun specia barbateasca demna de ris m-am amuzat copios pe videoclipuri unde barbatii nu mai apar ca niste fiinte superinteligente si sexy ci ca pe niste fiinte carora le place sa bea sa joace carti sa se maimutareasca si imediat nu am mai suferit.In afara de asta gandeste-te citi barbati sevind pe bani si citi sunt homosexuali.Asta in prima faza.In faza doi sa stii cum nu mai gindesti cu inima ci cu capul imediat selipesc de tine baietii barbatii ca mustele. Daca mai vrei sfaturi trmite-mi mesaj particular.
Picatura ce lipeste, nimic, nimic nu dezlipeste(sper ca e valabil si in cazul tau)
Nu stiu. dar intamplator, se reface de la sine. or daca nu, ajungi ca m. olinescu. te sinucizi, scutind intrebarile de felul asta.