| razvan1_9540 a întrebat:

Cum poti sa stii ca:daca crezi ca fata te iubeste dar ya nu te iubeste?

13 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Intreab-o! Asta daca nu-i poti citi gandurilehappy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa o intrebi.mult succes!

| N538961518 a răspuns:

Razvan creca la varsta ta ar trebui sa fii mai preocupat de alte chestii si sa-ti traiesti copilaria cat mai poti si sa lasi iubirea pe mai tarziu...serios chiar nu-i asa mare lucru.

| mioara a răspuns:

O vezi cand vb cu ea si nu e atenta

| rolly14 a răspuns:

Dar tu de fapt cati ani ai? ...stii nu ar trebui sa te preocupe dragostea la varsta asta... tu ar trebui sa te joci cu masinutze, robotzei...sa invetzi...

| RamonaMn a răspuns:

Felul cum te priveste, cum iti vorbesti, cum se comporta cu tine, daca te ajuta, daca iese in oras cu tine.

Succes!

| elutzza_5346 a răspuns:

Pai cel mai bine si mai sigur ar fi sa o intrebi chiar pe ea.BAFTA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab-o chiar pe ea! succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da spune-i ca o yubesty sa vezi daca zice ceva daca tace te iubeste daca vorbeste nu te iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai o varsta mica...
pai
1.trebuie sa ii dai sentimentul ca o iubesti
2.intreab-o daca te iubeste
3.si bafta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu ii spui sti si pe mine ma cheama razvan si sunt de varsta ta! un prieten de-al meu i-a spus la cineva si sti ce a primit
? o palma! sti si mie imi place de cineva dar mai bine las dragostea la o parte ca se muta si raman cu inima franta dar sa revenim la problema ta! mai bine iti pui un "spion" adica un prieten si pune-l sa ii puna tot felul de intrebari! si eu am patit asa! noroc ca aia era in toata firea si a recunoscut dar i-am raspuns ca un getelman ca nu sunt interesat si am decis sa fim prieteni! si voi adolescentilor nu suntem mai inferiori decat voi! de ce sa nu avem si noi asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune mana si invata lasa dragostealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea cind vorbeste cu tine se roseste pe fata

Întrebări similare