Razvan creca la varsta ta ar trebui sa fii mai preocupat de alte chestii si sa-ti traiesti copilaria cat mai poti si sa lasi iubirea pe mai tarziu...serios chiar nu-i asa mare lucru.
Dar tu de fapt cati ani ai? ...stii nu ar trebui sa te preocupe dragostea la varsta asta... tu ar trebui sa te joci cu masinutze, robotzei...sa invetzi...
Felul cum te priveste, cum iti vorbesti, cum se comporta cu tine, daca te ajuta, daca iese in oras cu tine.
Succes!
Mai bine nu ii spui sti si pe mine ma cheama razvan si sunt de varsta ta! un prieten de-al meu i-a spus la cineva si sti ce a primit
? o palma! sti si mie imi place de cineva dar mai bine las dragostea la o parte ca se muta si raman cu inima franta dar sa revenim la problema ta! mai bine iti pui un "spion" adica un prieten si pune-l sa ii puna tot felul de intrebari! si eu am patit asa! noroc ca aia era in toata firea si a recunoscut dar i-am raspuns ca un getelman ca nu sunt interesat si am decis sa fim prieteni! si voi adolescentilor nu suntem mai inferiori decat voi! de ce sa nu avem si noi asa ceva?
raulrealmadrid întreabă: