Buna sa stii ca ma emotionat foarte mult intrebarea ta.Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si sa-i faci sa inteleaga ca te simti singur(a) si tie nu-ti acorda destula atentie.Ei vor rezolva totul.Aceasta metoda este cea mai buna cale, iar daca tot nu inteleg ar trebui sa le spui ca nu mai vrei acelasi chin zilnic sa se duca la varul tau si sa-ti gasesti alti parinti adoptivi.Adida sa te dea spre adoptie.Conteaza cea ce simti si cea ce vrei, numai tu hotarasti! sper ca raspunsul meu sa-ti dea multa incredere in tine te pup sper sa reusesti cu problema ta.papa!
1).parintii nu se schimba! impacate cu ideea, altii nu au deloc si nu ii vezi ca se plang!
2 ).nu simti nevoia si de a scrie corect?
Heiii
Uneori asa vreau si eu ca mai mereu ma cert ca mama...dar nu cred ca vei putea avea alti parinti
Suna la protectia copilului ei vor sti ce e de facut
O seara placuta! Bafta
Spune-le parintilor ca trebuie sa te iubeasca, daca nu, nu mai vb cu ei, ca merge.
Buna! Si eu am fost in cazul tau! Cand eram mai mic si nu ma intelegeam deloc cu ei.Asa ca m-am gandit ca o mica schimbare in viata nu ar strica! Si ei ma tratau ca pe un nimeni, dar dupa ce am invatat mi-am dat seama ca eu faceam marile greseli nu ei! Si deb atunci ne intelegem excelent si nu ne-am mai certat deloc! Faza cu varul o fac si acum! Ei sunt mici si trebuie tratati in mod egal! Daca parinti lor sunt ocupati ei se simt dati la o parte, si parinti si bunici se poarta frumos! Eu de asemenea ma inteleg cu ei ca niste fratiori! Sper ca te-am ajutat! Nu te gandi ca sunt rai! Desi au ti-au facut rau ei sunt parinti tai!
Buna! Cand eram mai mic si nu ma intelegeam deloc cu ei.Asa ca m-am gandit ca o mica schimbare in viata nu ar strica! Si ei ma tratau ca pe un nimeni, dar dupa ce am invatat mi-am dat seama ca eu faceam marile greseli nu ei! Si deb atunci ne intelegem excelent si nu ne-am mai certat deloc! Faza cu varul o fac si acum! Ei sunt mici si trebuie tratati in mod egal! Daca parinti lor sunt ocupati ei se simt dati la o parte, si parinti si bunici se poarta frumos! Eu de asemenea ma inteleg cu ei ca niste fratiori! Sper ca te-am ajutat! Nu te gandi ca sunt rai! Desi au ti-au facut rau ei sunt parinti tai!
Buna! Cand eram mai mic si nu ma intelegeam deloc cu ei.Asa ca m-am gandit ca o mica schimbare in viata nu ar strica! Si ei ma tratau ca pe un nimeni, dar dupa ce am invatat mi-am dat seama ca eu faceam marile greseli nu ei! Si deb atunci ne intelegem excelent si nu ne-am mai certat deloc! Faza cu varul o fac si acum! Ei sunt mici si trebuie tratati in mod egal! Daca parinti lor sunt ocupati ei se simt dati la o parte, si parinti si bunici se poarta frumos! Eu de asemenea ma inteleg cu ei ca niste fratiori! Sper ca te-am ajutat! Nu te gandi ca sunt rai!