O vei uita in timp. Tine-ti mintea ocupata, fa alte activitati legate de scoala, hobbyuri, prieteni orice si incearca sa nu vorbesti toata ziua de persoana aceea si sa nu ii verifici mereu contul de fb etc Cu cat te rupi mai repede de ea cu atat o uiti mai repede
Salut
Dacă te referi la o persoană de sex opus cu care ai avut o relaţie, poate că te ajută sugetiile de aici: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102011165
Cele bune!
Nu o poti uita. Tot timpul iti va invada sufletul.Totusi, incearca oarecum sa o eviti si sa nu te mai gandesti la ea. Evita orice lucruri care iti amintesc de ea :poze, daruri primite de la ea ...Numai bine!
Ocupându-ţi timpul fă diverse activită-ţi. Un sport,după un film, o carte, învaţă, un joc, etc.
Ca sa poti uita o persoana, parerea mea e sa nu te mai gandesti la acea persoana sa ai ambitia aceea de a uita persoana respectiva.In ziua de azi nu se merita sa mai suferi pentru cineva sau sa te gandesti la cineva atata timp cat persoanei respective nici macar nu ii pasa de tine! Incearca sa fi orgolioasa, ambitioasa si asa vei trece peste toate..Nu te mai gandi la acea persoana ca asa o sa ajungi sa suferi si crede-ma ca nu se merita.Ai o viata frumoasa si traieste-o ca e timp si de relatii! O sa vezi ca o sa apara si acea persoana potrivita tie! Bafta :*
Dai putin timpul in spate si te gandesti : la cate nasoale mi-a facut acea persoana, ar mai trebui sa mai stau la fundu' ei? NU merita nici un fir de par de-al tau. E o pierdere de timp acea persoana. NU te mai gandi la ea, nu te mai uita la ea, nu mai vorbi cu ea si deschide-ti ochii la persoanele la care respectul e reciproc
Daca ai avut momente placute nu ar trebui sa uiti acea persoana.Multi dintre noi credem ca daca uitam o peroana dispare si suferinta.In viata trebuie sa privesti lucrurile frumoase, care te fac fericit nu sa te plangi din orice! https://www.youtube.com/channel/UCX-E6tCvVUPtO5IH9xsCRgQ Sunt sigur ca iti va schimba mentalitatea in scurt timp si o sa iti dai seama ca ai gresit cand ai vrut sa uiti acea persoana.
Tin sa mentionez ca acela nu sunt eu.