Cred ca ai o parere mult prea buna despre tine daca pretinzi ca trebuie sa bati femeile ca sa te lase in pace.
Fara a te intelege cu o persoana o abandonezi si-ti cauti alt prieten. Un tanar chipes te lesina, te-ar falimenta, te-ar distruge psihic. Nu trebuie fortata o prietenie. Rezulta ca acea persoana care forteaza o prietenie e bolnava psihic cu ceva procentaj si daca insista ar putea sa nu-si mai revina psihic niciodata. A se discuta cu un psiholog sau psihiatru. Bafta.
Dom' Sofer, violenta este inacceptabila. Trebuie inceput cu vorba buna, o femeie trebuie respectata. Daca nu se respecta pe sine si nu intelege de vorba buna, trebuie gasite alte solutii. O ignori. O eviti. O ridiculizezi. O tratezi ca pe o carpa. Pana la urma se satura ea.
Sofere,ce ai? Cum sa recurgi la violenta? Ma asteptam la mai mult de la tine.
De mine nu se leaga nici diavolul, voiam sa stiu ce au in cap de tot insista atat.
E nu se leaga. Mai vorbim noi. Cine stie ce au in cap. Daca o refuza ar trebui sa isi vada de treaba.
Nu o las mai ales nici nu am cum sa dau de ea pentru ca voi munci numai la volan pe comunitate.
Mai sofere, inteleg ca fata e de pe aici. Daca poti ajunge la ea ce ai de pierdut sa incerci? Viata presupune sa lupti pentru ce iti doresti, daca tu renunti acum nu o sa aflii niciodata daca era bine sau nu. Daca exists vointa distanta e doar un motiv ca sa iti ascunzi teama. Vrea si ea, vrei si tu! Sa te astepte daca chiar vrea asta si nu cred ca tu lucrezi non stop. Toata lumea are liber. Nu mai cauta scuze si pune mana de te du' ca fata nu sta sa te gandesti tu 10 ani. Poate ai o surpriza mai placuta decat crezi. Destinul e o ruleta. Joaca suficient si o sa castigi. Poate e randul tau sa o faci asa ca nu sta, fugi la ea!
Trebuie sa vorbim pe face imi dai linkul tau?
Ai mess-ul pe privat
Eu ca femeie nu as insista.dar daca totusi aveti pe cap o astfel de femeie ii puteti spune foarte clar ca nu considerati ca va potriviti, nu doriti sa va implicati in nici o relatie de orice fel, oferindu-i unele argumente pentru care nu doriti cred ca va intelege asta daca nu e obsedata!
Andreea, mi s-a intamplat si mie sa nu scap de una pentru vreo trei luni de zile. Pe unde aveam eu treaba aparea si persoana asta, Mi-a creat mari probleme pentru ca s-a invitat la mine de fata cu prietena mea, si sa vezi cum e sa-i explici dupa asta prietenei ca niciodata nu s-a pus problema de nimic si ca nu stiu ce a apucat-o pe nebuna. I-am tot zis, din ce in ce mai nepoliticos si fara success. Am scapat de ea abia cand mi-a zis ceva intr-un grup mai mare unde erau si multi colegi de grupa de-ai ei si I-am replicat ca e moartea p.ii si ca nu as face-o cu ea nici pe o suma imparateasca.
Da cand ei insista? si noi nu vrem sa vorbim cu ei, ei oricum ne ameninta ca nu stiu ce ne fac dar asa e in ziua de azi. Suntem egali, nu trebuie violenta nu trebuie amenintari, sinceritatea e cea mai buna rezolvare.
E ca in melodia aia "iti arat ca pot, iti arat ca pot".
Pitzipoanca nu accepta refuzul pentru ca poate oricand sa coboare pretul (promisiuni sexuale verbale sau comportamentale).
Mie unele mi-au cerut sa truchez poze ca stiu photoshop, sa bage strambe intr-un cuplu sa-l destrame. Victima ar fi fost ala de la "Ploaia de vedete" (sau cum se numeste filmul ala cu dansatori).
Orice pitipoanca cauta un trofeu social sa-l poarte in public. Nu sunt oameni. Sunt demoni ^_^
anonim_4396 întreabă: