Ai putea pur si simplu sa il intrebi ce s-a intamplat. Asa o sa aflii. Cheia unei relatii este comunicarea. Bafta!
Ii propui sa aveti o discutie civilizata care sa clarifice situatia, daca nu vrea "papa"(tot civilizat)
Nu va balacariti, nu tipati, nu te injosi, nu plange nu regreta.
Chestia este ca eu il bag in seama si nici macar un cuvant nu zice si chiar il iubesc...am asteptat vreo 4-5 luni sa fie cu mine si ..am iesit afara, ne-am sarutat, m-am simtit :X Suuper, si acum nici macar la mesaje nu-mi raspunde nu stiu ce am gresit
Buna,pai inseamna ca el doar te foloseste asa de foaie verde, daca te iubea nu se comporta asa, dar el se da smecher in fata ta! Ti-a gasit punctul slab si profita acum! da-i verde ca il prinde rosu si gaseste-ti un baiat care te merita! bafta
E grav, eu una nu i-as permite, eventual i-as da ceva ca amintire, o palma. tu nu meriti asa ceva. paraseste-l k nu are un pic de respect fata de tine si e clar ca nu ii pasa de tine
Pai cum nu stii ce sa faci? Deci este prietenul tau si nu vorbeste cu tine si tu nu stii ce sa faci, pai simplu spune-i ca va despartiti, oricum cred ca baieti sunt destui si pentru tine :*
Il intrebi de ce se comporta asa ce are de gand si daca nu se rezolva nimic fate ca nu iti pasa arata fericita cand il vezi si asa... succes :*
Cum s-a rezolvat?
Unde era problema?
Am crezut ca nu ma baga in seama dar doar era ocupat si nu putea sa raspunda, o fosta iubita de al lui mi-a zis sa-l sun ca la mesaje si pe mes nu raspunde si eu am zis...ca nu ca poate are treaba si nu vreau sa-l sacai, si am luat-o prea in serios, ca el tot ma iubeste:X mersi tuturor pentru sfaturi :* Am sa mai pun intrebari! Sa mai raspundeti :* :X
Pai, poate vrea mai multa atentie sau vrea sa te faca sa-l invidiezi. Oricum ar fi mai bine sa discutati pe tema aceasta si sa va clarificati, dar daca nu-i vorba de invidie atunci desigur ca lasa-l balta
anonim_4396 întreabă: