anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum procedati in cazul unei batrane care vi se adreseaza cu aceste cuvinte pe scara blocului unde locuiti fara sa-i fi facut nimic rau?

I-am atras atentia sa nu mai dea cu piciorul intr-o pisicuta care urca des pe scara dupa mancare si a inceput sa ma faca "proasta,tembela si nebuna si sa plec din fata ei" desi stie ca sunt profesoara(ce-i drept, debutanta) a baiatului unui vecin care sta usa in usa si cu mine si cu ea?

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

O ameninti ca o dai in judecata pentru ultraj si ii bagi acolo ca poate ajunge si la puscarie, sa vezi cum bate baba in retragere

22 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Genul de oameni nu merita bagati in seama. Prostia nu poate fi eliminata si tocmai pentru ca esti profesoara ar trebui sa fi constienta ca un om prost ramane prost orice i-ai face.

Cum am zis, o solutie eficienta este sa nici n-o bagi in seama. Ultimei persoane care mi-a spus ca sunt prost i-am raspuns cu "Sigur", la a doua replica a lui cu "Aha" si la a treia cu "Da da, cum zici tu". Cand s-a enervat i-am zis simplu "Am zis eu ceva? Am fost de acord cu tine". A devenit confuz si a plecat.

Deci, pur si simplu ignora persoana respectiva, nici nu merita sa-ti bati capul.

Si daca raneste un animal, pur si simplu te duci la ea, o dai la o parte, si daca e nevoie aplici si putin forta si iei animalul de acolo.

In cazul in care se opune ii dai si tu de inteles foarte simplu ca pentru lovirea unui animal se ia o amenda frumusica, eventual bagi si o replica gen "Am un prieten politai" sau o tampenie de genul si gata.

Nu-i nevoie sa o joci in picioare, dar nici nu trebuie sa-ti bati capul prea mult. Eventual, ia tu pisica acasa, o baba scortoasa de genul merita sa fie tratata ca un animal salbatic, nu pisica.

| ywar a răspuns:

Pai, ca si in situatia in care colegul ti-a subestimat inteligenta sclipitoare... ii bagi o bucata de sa uite cum o/il cheama. Nu ai forta, incearca cu un spray paralizant dupa care aplici metoda de mai sus.
Pa, pac, pac capete in gura... Debutanta lu' tata!

| anonim_4396 explică (pentru ywar):

Dar de regula bunului simt ai auzit? Repede m-ati mai atacat din toate partile.Oi fi eu debutanta dar voi sunteti, cred, niste elevi frustrati, sigur certati si cu parintii si cu profesorii. Poti sa te retragi, nu ma intereseaza opinia ta. Oricum nu ai raspuns la subiect.Te-ai agatat de mine si atat.

| TrăieşteClipa a răspuns:

O profesoara ar trebui sa stie cum sa se comporte in astfel de situatii.

| anonim_4396 explică (pentru TrăieşteClipa):

Da? iaca sunt mai "proasta" si nu stiu.te vad pe tine mai experimentat desi n-ai spus nimic concret.doar critici.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Doamna profesoara Grozava, cum credeți ca o sa interacționați cu sute de elevi, părinți, colegi, dacă o bătrânică reușește sa va arate in câteva secunde limitele?
V-ați gândit si la varianta ca bătrânica s-ar putea sa aibă totuși dreptate?

Tu ai venit aici pe site ca sa-ti bati joc de mine?

Dar limitele tale care sunt? te-ai gandit ca batranica o sa te depaseasca in inteligenta?

| Drolja a răspuns (pentru anonim_4396):

Pot pune pariu că e profă de română, sau vreo limbă foarte străină, cum ar fi franceza sau engleza. Ce zici, te bagi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te intereseaza persoana mea? Se simte cineva frustrat de e cazul sa apeleze la profiluri noi pe care nu le-am blocat? Cam mare deranjul! Sunteti certareti pe siteurile astea?

| Drolja a răspuns (pentru anonim_4396):

Ăsta e singurul meu profil. Îmi cer scuze, trebuia să vă respect!
Totuşi, de română sau franceză?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De rusa, draga.totusi...ce e cu aceasta curiozitate? Ce te-a atras la mine? Poza mea? sau sunt un personaj special pe site de revii de "n" ori sa-mi scrii? Nici macar nu ai raspuns la subiect de asta banuiam ca esti de fapt un alt profil al cuiva pe care l-am blocat.
Scrii asa...parca prea "din senin"..ai vreo rafuiala pe aici?
Si daca e prima data cand imi scrii, de ce te certi din prima cu mine si nu raspunzi la subiect? Asta daca tot iti ocupi timpul cu intrebarea sau cu mine.

Răspuns utilizator avertizat
| Vi003 a răspuns:

Si mie o astfel de batrana mi-a batut pisica cu bata. N-am avut ce sa-i fac acelei femei, a pedepsit-o... justitia divina. Din cauza acestor batrani foarte agresivi, am ajuns sa nu-mi mai fie mila de cersetorii batrani care chiar n-au ce manca si poate ca au sufletul mai bun decat al unora care se comporta ca niste bestii cu chip de om.

| 1DeadMemories a răspuns:

Nu ti se pare ca problema e la tine?
Si aici sari ca arsa la cateva comentarii care nu-ti sunt pe plac happy
Moderatia e mama intelepciunii happy
Ar trebui sa ignori acea batrana, chiar daca-ti aduce injurii, asta ar demonstra ca esti inteleapta si educata.

| anonim_4396 explică (pentru 1DeadMemories):

Dar problema ta care este? Nu ti-am mai vazut profilul pana acum.De ce vii sa te certi cu mine?

| SpeșălGirl a răspuns:

Cand vine vorba de animale, innebunesc.Pai daca ea da cu sutul in pisica, foarte frumos, o iau eu de alea trei fire de par care iau mai ramas in cap si sterg toata scara cu ea. Evident, zic asa dar din pacate, nu pot pune in practica.Asa ca, i-as da eu doua insulte de alea, de sa faca baba infarct cand aude.

| anonim_4396 explică (pentru SpeșălGirl):

A mai facut asa ceva cu un individ beat care locuieste pe scara cu noi.El a tipat la ea iar ea la el.S-au jignit reciproc iar baba i-a spus ca-i crapa capul daca mai tipa la ea.El a zis ca face si el la fel cu ea.baba i-a replicat:"Hai, sa vedem care dintre noi e mai tare!"Si au inceput sa se impinga reciproc.Baba vazand ca nu prea are spor, s-a dus in casa sa cheme politia.Cand a venit politia, a spus ca individul a insultat-o rau pe scara! Ca facut-o "baba proasta" si multe altele. Dupa cum vezi, nu recunoaste ca ea jigneste insa iti scoate ochii ca o jignesti tu pe ea! Ce fel de om e asta?

| CoquiNessa a răspuns:

Asa si? sunt destule profesioare (debutante si nu numai) proaste, tembele si nebune.

| thinkro a răspuns:

Buna! Fiind batrana, poate are probleme mintalelaughing acum serios..batranii sunt ca niste copii mici, greu poti sa i convingi ce e bine si ce e rauhappy treci cu vederea! Las-o asa! O seara buna!

| Bara_Anton_1985 a răspuns:

Unii bătrâni sunt pur și simplu "debili" și dacă nu-i duce nimeni la azil, suntem siliți să îi suportăm sau să-i ignorăm. Doar n-o să ne luăm la bătaie cu ei. Poți să o surprinzi fiind super amabilă cu ea de fiecare dată. Ea nu se așteaptă la asta. Când cineva caută ceartă și te stârnește, cel mai așteptat lucru din partea lor este să te superi, în schimb dacă îi vorbești foarte frumos o surprinzi și nu mai știe cum să reacționeze. Părerea mea.

| Mihai201 a răspuns:

Buna! Daca chiar aceasta batrana continua sa te insulte, o poti raporta la politie, sau poate poti trece cu vederea.Dar daca tot nu inceteaza, va trebuii sa iei masuri.