| Anomim2025 a întrebat:

Cum reacționați cu colegii de la muncă care cred că le știu pe toate?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Ii pun sa dovedeasca ceea ce stiu. Din gura toti le stiu pe toate.

11 răspunsuri:
| Anne23126dumi a răspuns:

Pai efectiv nu îi baga în seamă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi lași să creadă asta.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ehe... nu imi mai bat capul cu ei. Atat timp cat rezolva sau ma ajuta cu ceva la lucru, totul ar trebui sa fi ok. Ce vorbesc ei dupa sau la ce se gandesc nu este problema mea.

| Panamax a răspuns:

Depinde de domeniu.Am avut colegi care chiar erau genii fiecare in domeniul lui de activitate.Am avut numai de castigat. se spune ca fiecare are colegii pe cate ii merita.

| Nirvanaaa a răspuns:

Îi evit pe cât se poate, vorbesc doar dacă este imperios necesar și dacă este legat de muncă. Nu incerc sa mă contrazic cu ei pentru ca nu are rost.

| amorezzata a răspuns:

Fi de acord cu tot ce spun ei, si fa doar ce simti tu

| Daniel323 a răspuns:

Poate chiar le stiu pe toate si tu esti doar invidios.

| anonimg a răspuns:

Ca as sti eu ceva sau ca nu as sti, i-as intreba mereu cum se procedeaza in situatiile cand am nevoie.
Pentru mine ei mi-ar fi de ajutor ca sa dau raspunsuri aici la intrebarile care nu le stiu. laughing Atunci, ei ori se dovedesc ca le stiu pe toate, ori le dovedesc eu ca ei nu le stiu chiar pe toate.

| AliGab a răspuns:

Ii ignor si/sau ii ocolesc

| dimdem a răspuns:

Salut, team lead aici.
Iti recomand pur si simplu sa ii ignori. Daca ei sunt prosti, nu e problema ta. Nu zic sa te dai pe langa ei, nu zic sa le dai apa la moara si nici sa le faci vreun necaz. Pur si simplu raspunzi asa cum consideri la fiecare situatie, ramai neutru si profesional.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Sunt nepăsător.