| Davyduchiha2001 a întrebat:

Cum reacționați după certurile cu părinții în cazul în care aveți dreptate? în fine. sunt multe de spus doar că simt ca sunt subapreciat față de părinți mei și ma simt inferior față de fratii mei, și ei mă cred tot așa, nu vreau sa dau foarte multe explicații dar în general din vari motive în cazul în care aveți certuri cu părinții voștri ce alegeri luați? Îmi doresc sa plec de acasă, as vrea sa plec în afară. nu vreau sa cred ca părinții mei fac diferențe dar cam asta îmi da de înțeles, ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si crezi ca daca pleci in afara te tin ăia in puf?
Nu stii sa faci nimic la varsta ta. Te vor munci acolo de-ți sar fulgii.

| Violleta2022 a răspuns:

Pana la 18 ani esti in grija si sub supravegherea parintilor, trebuind sa asculti si sa faci ceea ce ei iti cer.
Dupa 18 ani esti major si liber sa decizi singur pentru tine.

In situatia in care tu esti singurul din familie care crezi ca are dreptate, dar doi parinti si toti fratii iti spun ca nu ai, crede-i pe ei, ca nu toti sunt impotriva ta si asta denota ca nu esti capabil sa intelegi situatia respectiva.

| ioana748 a răspuns:

Nu ai nevoie de validarea lor. Tu ai viata ta unica si propriul loc sub soare.
Daca simti nevoia sa iesi din mediul toxic si sa fii independent trebuie sa o faci asumat si constient. Nu te pripi si gandeste-te daca esti pregatit.
Incearca sa eviti conflictele si sa nu fii in competitie cu nimeni. Fii tu cel intelept.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Te superi, te bosumfli dar iti va trece.
Deocamdata esti copil si depinzi de ei. Respecta-i si evita certurile.

| 1onur a răspuns:

Viața de afară! Nu o compara cu familia ta! Nu face greșeala să ai impresia ca dacă pleci într-o țară Străină te poți descurca deodată de unul singur, nu-i așa deloc!

Tu te iei de la o supărare și ceartă de familie minoră și părăsește o țară?

Dece nu spui care este conflictul? între tine și ei? Săne dăm seama care este Situația, cât de gravă este de iei o decizie ca asta să pleci într-o altă țară de unul singur nu-i ușor! de muncă vei găsi este în afară de muncă, se plătește mai bine ca în România clar! Nici nu se discută, salariile din România și Europa este diferență mare! Dar nu-i ușor vor veni responsabilitățile unei chiri, întreținere, utilitățile viața de Adult de unul sigur! nu se compară cu viața când ai o familie în spatele tău! Și te poate ajuta ridica la un necaz o problemă!

Care este ne înțelegerea în familia ta cu părinți și frați tăi?

| TimarBogdan a răspuns:

Te înțeleg perfect ce simți sfatul meu este să nu bagi în seamă știu nu e foarte ușor dar na de multe ori nici cu familia nu te mai poți înțelege în ziua de azi?