| Laurretta a întrebat:

Cum reactioneaza prietena\ul voastru\a cand il\o enervezi sau se supara pe tine? prietenul meu imi da ocupat, inchide telefonul sau imi raspunde dupa ce il sun de vreo 5-6 ori.
p. s. eu reusesc sa-l fac sa se supere pe mine fara sa-mi dau seama.

Răspuns Câştigător
| helen_4137 a răspuns:

Ar trebui sa stai de vb cu el(asta in caz ca el e deschis fata de tine ) si sa l intrebi tot ce nu i place in legatura cu comportamentul taw ca asa poate iti vei controla comp sau vb fata d el pentru nu al supara...

3 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Eu cred in libertate, asa ca n-am nimic impotriva cind se supara.Fiecare e liber sa-si traiasca viata.

| IIIx333III a răspuns:

Pai spre deosebire de tine la mine e mai bine... sau poate nustraight face. Iubitul meu tine totul in el. Se comporta normal (daca nu suntem fata in fata), adica imi raspunde la telefon, imi spune ca ma iubeste... totul pare normal. Pentru ca sa fim seriosi, si daca esti suparat pe cineva drag, nu iti poate deveni antipaticwinking. Dar daca suntem fata in fata este mai distant. Cateodata toata lumea stie ca el este suparat pe mine, numai eu nulaughing. E ciudat, dar oricum ne trece repede. El este suparacios si m-am obisnuit cu asta, eu nu prea ma supar, iar cand ma supar fac uratlaughing.

Sper ca te-am ajutat, sper sa nu ii mai dai motive prietenului tau sa se supere. Sa fii iubita! >big grin

| LosTica a răspuns:

Pai e f usor sa enervezi pe cineva care are nervi facuti prafi sau sufera la mine e cam la fel fara sa stiu se enerveaza si imi dau un igg pe mes si dupa 1-2 zile vine el la mine si ma cheama pe afara deci...