Ai numele sotului meu. cum ai recuceri fata? presupun ca ai parasit-o sau ai inselat-o. Daca te-a iubit, ai inselat-o si te-a si prins(nu ai avut curajul sa-ti recunosti greseala) si daca nu este implicata in alta relatie poti merge la ea, recunosti ca ai fost magar(scuza expresia dar e apreciata daca e spusa din inima). Daca te-a iubit a mai ramas ceva acolo. O sa puna in balanta momentele frumoase si celelalte. Daca primeaza primele ai castigat. Dar fii sincer.Si inca ceva:o sa se razbune mai devreme sau mai tarziu pentru ce i-ai facut. Gandeste-te bine daca poti suporta acest gand.
Daca ai parasit-o si o ti-ai dat seama ca o iubesti totusi, ia un buchet cat tine de mare de flori(nu trebuie sa fie trandafiri sau alte flori scumpe) dar sa fie imens. A mers in multe situatii. Sper sa meriti aceste sfaturi.
Pai in primul rand daca te-a iubit nu iti va fi greu deloc.Doar sa incerci sa faci ce faceai inainte.Adu-ti aminte cum ai cucerit-o inainte si procedeaza si de data asta de fel.
Sper ca te-am ajutat.
Geo.
Ca sa recuceresti o fata care te-a iubit trebuie sa redevii persoana aceea de care s-a indragostit ea.la care tinea, sa vada intr-adevar ca esti ca inainteAsta cred ca e o solutie buna:*
bombo9 întreabă: