| VrRos73 a întrebat:

Cum reușesc unii să aibă câte 2-3 iubite, plus multe prietene și eu în 20 de ani nu am reușit sa îmi fac una sa ies măcar la un suc cu o fata să văd cum e?
Mi-am pierdut încrederea și răbdarea și e foarte dificil să mi-o recapăt pentru a avea răbdare să construiesc o relație.
Ce să fac?

4 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Celor ce au, li se va da și mai mult, iar celor ce nu au, li se va lua până și puținul pe care îl au.

Cum să zic, în viață primești cam ceea ce ceri și pentru care muncești. Unii au mai mult curaj, dezinvoltură și profită de fiecare oportunitate care se ivește, iar alții stau după colț și nu încep niciodată nimic. Așa, în general, ca și întrebarea ta generalistă.

| Lioana a răspuns:

Dacă nu te cunosc nu stiu ce-ti lipseste.

| Daz01 a răspuns:

Probabil până acum ai țintit la categorii de fere care nu sunt pentru tine. Fă-ți o autoevaluare și vezi cam pe unde te încadrezi și concentrează-te pe fetele cu care crezi că te potrivești, dar trebuie să fii sincer cu tine și să te autoevaluezi în mod real. Succes.

| Endy22 a răspuns:

Sa mergi la munca, sa ai grija de tine, sa fii bun cu cei din jur si vor veni si celelalte pe langa. Ai si putina rabdare!