De uitat nu cred ca poti sa o uiti ca si cum ai sterge cu un burete. Ocupati timpul cu niste iesiri cu prietenii prin parc, facand ceva ce iti place ascultand muzica, incearca sa faci ceva nou ce nu ai m-ai facut inainte.
Nu o sa reusesti sa o uiti, dar toata chestia e sa te obinsuiesti cu ideea si sa iti impui anumite chestii.
Dupa ceva timp o sa te obinsuiesti cu ideea si nu o sa dai importanta, pana atunci stai in compania unor prieteni mai buni
Asculta Parazitii si gandeste-te ca iti este mai bine fara acea persoana.
Cu greu uitam o persoana la care tinem. Uneori este imposibil sa o uitam, ci doar invatam sa traim fara ea.
Gaseste o activitate ceva care sa te tina ocupata sa nu te mai gandesti atat de des la aceea persoana.Ar fi bine sa stergi cam tot ce tine legat de aceea persoana.Sa iesi pe afara, sa te plimbi, sa iti pui ordine in ganduri.
Incearca sa fi tare si sa te gandesti ca asa este in viata, niciodata nu va fi cum ne dorim noi. Orice esec ar trebuie sa ne faca mai puternici.
Ai incredere in tine, lupta si spera.Sunt sigura ca vei reusi sa fi mai bine.
Timpul vindeca orice,insa trebuie doar sa ai rabdare,ca mai apoi,intr-un final sa fie totul mai bine.
Capul sus, si nu uita ca indiferent de cat de greu ne este, s-au cat de mult ne doare, trebuie sa mergem tot timpul inainte, nu inapoi.
Bafta si ai grija de tine
Încearcă să-ţi petreci o parte a timpului cu o persoană de care te simţi ataşat/ă.
Uitarea necesită mult timp.Depinde de tine cât timp, ocupă-ți timpul cu ceva frumos de care să uiți cel puțin o perioadă. Probabil că tu mai ai sentimente pentru aceea persoană iar când vor dispărea îl/o vei uita.
Cu bine.
Rupi legatura cu ea, o ignori, si iti ocupi timpul cu altceva, sa nu iti fuga mintea la el/ea.
Poate că nu o să mă crezi, dar am trecut prin asta...
Mi se făcea des rău din cauză că plângeam şi nu reuşeam nici cum să trec peste (persoana la care ţineam atât de mult a trebuit să se mute din ţară).
Într-o zi m-am hotărât să îl uit. Sigur nu a fost uşor, iar singură nu poţi trece peste. Eu mi-am găsit sprijinul într-un coleg de clasă. Peste aproximativ o lună am început să nu mai pun atât de mult suflet... Dar nu tuturor ni se întâmplă la fel. Nu vreau să te descurajez, dar chiar dacă nu va reuşi, merită să încerci!
Poate o să îl uiţi, dar nu de tot... O să treci peste şi îl vei avea mereu în suflet, ca o amintire.
Sper că te-am ajutat!
Trebuie sa iti gasesti cat mai multe ocupatii astfel nu te vei mai gandi la el
*** g94 8/8 pag. 19 Cum pot să mi-l scot din minte? ***
În urma unei astfel de rupturi, s-ar putea să ai acelaşi simţământ ca psalmistul, care a spus: „Sînt deprimat şi m-am încovoiat de tot; toată ziua umblu plin de întristare" (Psalmul 38:6). O anumită perioadă de durere este cât se poate de normală. Biblia recunoaşte că „plînsul îşi are timpul lui" (Eclesiastul 3:4). Dar nu trebuie să fii îndurerat pentru totdeauna. Durerea se va atenua cu timpul. „Da, recunoaşte Mark, am suferit o perioadă de timp. Părinţii mei au simţit acest lucru şi mi-au oferit mai multe ocazii de a sta în compania altor tineri creştini. Acest lucru s-a dovedit a fi de mare ajutor." Andrew, care s-a simţit şi el deprimat după întreruperea relaţiei lui, spune: „Bătrânii m-au ajutat. În acelaşi timp m-am implicat mai mult în lucrarea de predicare şi m-am apropiat de câţiva fraţi creştini cu care m-am înţeles bine". Da, angrenează-te în lucrări spirituale (1 Corinteni 15:58). Unele activităţi fizice sau puţină gimnastică pot constitui şi ele un ajutor. Evită singurătatea (Proverbele 18:1). Concentrează-te asupra lucrurilor stimulatoare şi ziditoare. — Filipeni 4:8.
Se cheama dezindragostire si poti sa pui pe o lista cateva lucruri care nu iti plac la ea si vezi ce iese. Bafta!
emoboy16 întreabă: