| abcdc a întrebat:

Cum s-o conving pe mama sa ma lase sa vorbesc cu un baiat de 24 de ani.Imi place la nebunie, dar considera ca e prea mare pentru mine..Eu implinesc 19 in decembrie, iar el 24 in octombrie..help me.multe sfaturi, va rogsad funda

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

La vârsta ta ești deja suficient de matură (sau cel puțin ar trebui să fii), cât să faci propriile alegeri în ceea ce privește viața ta sentimentală/amoroasă (apropo, diferența de vârstă de doar 5 ani nu mi se pare deloc alarmantă).

Părinții au dreptul cel mult să-ți dea un sfat, să te îndrume, dar nu să-ți impună propriile păreri cu forța. Nu mai ești copil, cu toate că mereu vei rămâne copilul lor și implicarea lor în viața ta, grija pentru tine sunt de înțeles. Îți vor doar binele, așa cum îl înțeleg ei.

Încearcă să discuți cu ei - calm, fără reproșuri - și poate în timp vor deveni ceva mai înțelegători și permisivi.
Succes.

| mgtow a răspuns:

Ar trebui sa o asculti pentru ca e ceva diferenta de varsta si se teme de ce e mai rau.

| Elly7890 a răspuns (pentru mgtow):

Aoleu incepi si u cu diferenta de varsta? parca ai fi mama! zau asa! si la mine e la fle situatia eu 19 el 23 si ma lasa cu el afara, etc!

| Elly7890 a răspuns (pentru mgtow):

Crede-ma ca odata si odata va intelege daca realizeaza si ea ca e un baiat bun, asa s-a intamplat si la mine! daca vede ca u continui povestea cu el si va iubiti nu are ce sa mai faca!

| justitiarul a răspuns:

Ai deja peste 18 ani si poti decide cu cine sa te intalnesti.Mama ta poate cel mult sa iti dea un sfat nu sa iti interzica sa te vezi cu acea persoana.Aminteste-i ca nu mai esti copil.

| GuessWho a răspuns:

O mama..cam protectiva. am 16 ani si nu a fost niciodata o problema cand a venit vorba de baieti. demonstreaza'i ca esti destul de matura cat sa poti vorbi si mai tarziu esti capabila sa ai o relatie cu baiatul respectiv. arata-i ca e cu picioarele pe pamant si nu e de la coltul strazii.

| abcdc explică:

Nu intelege.nu concepe aceasta diferenta de varsta dintre mine si un viitor prieten. faza e ca e deja prea tarziu,sunt aproape inebunita dupa el si nu miai pot sta fara el, mai am inca o problemea, urmeaza sa vin la bucresti la facultate, iar el va ramanae aici, acasa, la 150 de km de minesad

| annutza14 a răspuns:

Pai mai intai incearca sa ii arati mamei tale ca este un baiat bun un cavalersmugsi incearca sa o faci sa inteleaga ca nu conteaza varsta atunci cand iubesti
sper ca te-am putut ajuta!

| lmankml a răspuns:

Teoretic esti majora deci nu trebuie sa te lasehappy. Explica-i ca esti suficient de mare incat sa stii sa iei cele mai bune decizii si sa stii ce e bine pentru tine.