Daca nu faci la fel, de ce esti prietena cu ei? Ce te atrage la ei? Ori si tu te conduci dupa aceleasi principii ca ei si nu vrei sa recunosti, ori ei nu sunt asa cum crede mama ta.Si eu sunt mama de adolescent si crede-ma ca nu mi-ar place sa-mi stiu copilul intr-un anturaj nepotrivit, anturajul corupe si mai devreme sau mai tarziu vei face si tu la fel, vei fi ca ei.Nu-mi dau seama daca esti baiat sau fata ca sa-ti dau mai multe sfaturi.In locul mamei tale as dori sa-ti cunosc prietenii sa vad ce le poate pielea.
Si eu cred ca acei prieteni te vor determina sa ajungi sa faci lucruri care nu sunt bune si ca mama ta are dreptate. Ca ar fi bine sa-ti gasesti prieteni mai de calitate.
Anturajul corupe. Poate crezi ca nu vei face ceea ce fac ei, dar vei ajunge sa-i urmezi doar pentru. ca-ti sunt prieteni, fara sa-ti dai seama ca nu este bine ceea ce ai putea face. Ascultati mama, ea stie ca este mai in varsta ca tine si, poate a trecut prin ceea ce treci tu acum. Nu-ti spune cu rautate, ti-o spune ca sa te protejeze. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, e doar un sfat.
O mama intotdeauna iti va vrea binele.sh ii este teama sa nu patesti cv.sa nu ajungi sh u k ei... ei fac parte din anturajul tau, daca u esti usor influentabila vei ajunge k ei
daca sti unde sa t opresti, ai numite limite sh ii vei demonstra ei k si a facut o parere gresita poate va fi bine
poate ea nu are incredere deplina in u. vorbeste cu ea, demonstreaza i k esti destul de matura sa 8ti alegi prietenii si sa iei decizi importante din viata ta
bafta
Mai devreme sau mai tarziu o sa vezi ca in legatura cu cativa(nu toti) a avut dreptate.Asa se intampla mereu.
Orice ai incerca, daca acei prieteni nu vor dovedi mamei tale ca sunt buni prieteni si intentile lor sunt nobile, nu ii vei putea schimba parerea cu privire la ei. Ea este mama ta, incearca sa te fereasca de tentatile care ar putea aparea odata cu inaintarea ta in varsta.Bineinteles ca tu iti poti alege prietenii, daca esti o persoana echilibrata din toate punctele de vedere, nu vei face greselile pe care ei le fac.
Si daca ai gresii, pana la urma esti om, si inveti din greseli nu?
Spune-i mamei tale ca prietenii tai au si calitati bune nu doar ce lasa sa se vada.Succes.