| Tony23_9336 a întrebat:

Cum sa aflu daca o fata ma place?
Sau cum s-o fac sa ma placa?
FundA

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Daca ea se uita la tine si iti zambeste ori se preface ca se loveste de tine sunt semne ca te place, daca vrei sa o faci sa te placa trebuie sa vorbesti cu ea si sa stii ca obligatia nu e buna se vb frumos daca nu iese nimic atunci cauti alta.

5 răspunsuri:
| Forevăr a răspuns:

Daca "se baga in seama" cu tine happy, daca vorbeste mult cu tine, daca " se implica" cumva in problemele tale. Si tu ar trebui sa glumesti (ceva de genu) cu ea, sa discuti diferite chestii cu ea...

| LauraFlorentina12 a răspuns:

Pai ca s-o faci sa te placa incearca mai intai sa-i spui si apoi intreab-o daca te place daca nu nu o stresa prea mult ca o enervezi
vreau sa stiu cuum sa fac un baiat sa ma placa cand acesta spune ca suunt prietena lui cea mai buna si ma cam evita am 13 ani

| Tony23_9336 explică:

Mai stau putin ca iti dau o funda de nu te vezi da mai astept putin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SingurToaraViata mersi pentru sfat pentru ca o fata sa "izbit" de mine dar in gluma. practic m-a luat in brate apoi la luat si pe alt baiat. imi zambeste. vorbim despre barn budy pe mess rolling on the floor ma rog cred ca ma place big grin

| ciocolata_6994 a răspuns:

Daca ea deseori zimbeshte la glumele tale, sau te priveshte de multe ori fara nici o pricina, ori incearca sa pishte cu vreo incercare. atunci ai sanse!
Daca in fine nu te observa, etc; sporeshte tu la atentia ei. mici prezenturi nu ar incurca (ex.ciocolata)pur si simplu fara ocazie))sa vezi ce placere o sa aiba)Succes

Întrebări similare