Pai cum s-a mai zis, fii tu, insa cateodata nu e de ajuns. Comunicarea merge, cel putin la mine functioneaza mereu. Ai grija si la gesturi, nu sunt nici alea de ignorat.Succes!
Pai.
Trebuie sa fii tu.
Nu stiu cum sa iti spun.
Daca te prefaci ca esti altcineva
Nu o sa mai fii tu.
Si daca nu ii atragi atentia...
Inseamna ca nu ii place caracterul tau.
Mi s-a intamplat si mie...
Si chiar nu aveam ce sa ii fac...
Asta e.
Urmatorulll!.
Cum sa atragi atentie unui baiat... pai te dezbraci in faza lui
Fii tu insati asta trebuie!
Prin felul tau de a fi
si eu am vrut sa postez o intrebare din asta da nu am mai postat
dar baietii se uita mult si la felul de a fi
chiar daca zic uite c ebuna e asta si asa
coomportate cum te comporti de obicei si ii atragi atentia tio zic din experienta proprie
sper ca te-am ajutat:*
Buna! Am 11 ani si im place un baiat din clasa mea.Anul trecut i-a dat un crin celei mai bune prietene a mea la serbarea de sfirsit de ciclu primar si nu am mai vorbit cu ea mult timp iar acum cind am inceput scoala mi-a spis ca crinul imi era destinat mie dar am fost plecata sa ma schimb si i l-a dat ei iar o alta prietena de-a mea a dormit un wikend la mine l-a sunat cit am fost la baie si l-a intrebat daca ii place de mine prima data a spus ca i-a inchis telefonul apoi mi-a spus ca a zis ca ma place.Sunt sigura ca i-am atras atentia pentru ca din clasa numai pe mine si pe o colega ne baga in seama si ma prefac interesata de tot ce face si spune si vorbin foarte mult.Va rog ajutati-ma sa aflu daca ma place pentru ca sunt sigura ca i-am atras atentia.