| brunetzyca a întrebat:

Cum sa dau dovada de maturitate intr-o relatie?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Maturitatea vine o dată cu trecerea timpului, nu te naști cu ea, o dobândești!
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Poti da dovada daca o ai. Poti sa inveti sa fi mai matura, dar cel mai mult inveti asta din viata, fara sa vrei. Apropo de apelative, sa va chemati cum va vine, asta este dovada de iubire cand poti vorbi fara teama de ridicol. La fel ca si ursulika sau harciog, voi puteti sa va alintati cu ce cuvinte frumoase va vin pe limba. Maturitatea inseama sa te gandesti la relatie, sa stii sa alegi prioritatile, in anumite lucruri sa pui relatia pe primul plan, inaintea placerilor personale, asta este valabil pentru amandoi. Sa comunici cu partenerul, sa cauti sa-l intelegi, sa ai incredere in el si sa astepti intelegerea si increderea lui sunt dovezi de maturitate. Chiar faptul ca recunoasteti ca sunteti de o anumita varsta, ca sunteti copilarosi, ca puteti gresii, dar sa treceti peste greselile partenerului, sa invatati din ele si sa nu le mai repetati. O alta dovada de maturiatate este responsabilitatea pentru tot ceea ce faci, repet faza cu greselile. Si cand este vorba de sex, punand tot raul inainte dai dovada de responsabilitate.

| Liviu a răspuns:

E o intrebare foarte bine pusa... la subiect sa pot spune...
EU spun sa nu te " maturizezi " prea repede...sar putea sa iti dea papuci sa caute altea mai " copila "
Nici un om... nu se naste invatat...
Si nici un om cand moare nu le stie pe toatehappy
Fii tu insati...
Nu iti dori sa te maturizezi... din cate am auzit nu e prea frumoshappy

| Minnie a răspuns:

Stii, sunt casatorita de 3 ani si inca nu stiu cum sa dau dovada de maturitate! Depinde de situatie si, mai ales, de cum te simti in momentul acela! Daca esti stresata si obosita de alte probleme, vei reactiona altfel decat daca problema aceea apare cand esti linistita psihic si odihnita, relaxata! Depinde f mult de cum te simti

| Aysa19 a răspuns:

Lasand de la tine, intelegandu-ti partenerul, fiind alaturi de el in orice momenthappy, sprijinindu-l! Iubindul si aratandu-i mereu astahappy

| Psihologul a răspuns:

Sa fii mai responsabila, si sa lasi copilariile la oparte. Dar asta nu se face decat daca esti matura! Nu fa asa ceva pentru cineva care iti cere asta.

| aicipentrutine a răspuns:

Pai,,,
de exemplu, sa nu te certi din orice caca*.
adica, daca el merge sa bea o bere cu prietenii, ca nu a mai baut de 3 luni, la-sal, nu te supara p elhappyhappy,

si, parera mea este,, ca intr-o relatie, nu trebuie' sa-i spui :puisor, ursuletz, sau din astea,(dai dovada ca esti copila,... pur si simplu poti sa-i spui "iubire, sau iubi",

secces

povestestemi cum te intelegi cu actualulu(daca este ), sau de ce te-ai certat cu fostii.happy, poate te pot ajuta, (pshiholog)

| andreea9490 a răspuns:

Maturitate inseamna ca trebuie sa te comporti altfel.sa termini cu rasfatul. sa nu fi geloasa din orice, sa stai alaturi de prietenul tau mereuhappy din punctul meu de vedere. o relatie copilaroasa nu isi are rostulhappy succes:*