Sa fi sincer cu ea si sa nu faci nici tu asa ceva dupa principiul "ce tie nu iti place altuia nu ii face"si esential ca o relate sa functioneze cum trebuie este comunicare. bafta
Man te-as sfatui sa o tratezi ca pe cea mai iubita fiinta sa ii dai atentie sa o rasfati cu cuvinte si gesturi de dragoste si sa ii arati ca o iubesti untr-un fel cum numai tu stii! funda?
Daca iubirea este reciproca, comunicati, va respectati si va pasa de sentimentele celuilalt nu o sa te insele. In rest nu ai ce face, decat sa speri ca nu se va intampla si sa faci tot ce tine de tine pentru ca relatia sa decurga asa cum trebuie.
Nu cred o sa se intample asta vreodata. Doar sa fie painea lui Dumnezeu respectiva persoana.
Sa ii oferi ceea ce vrea ma refer pe plan sentimental, sa o surprinzi mereu cu cate ceva nou sa nu o lasi sa se mai poata gandi la altcineva in afara de tine(ai grija sa nu o sufoci)
Dacă eşti la râdul tău sincer cu ea şi vă iubiţi, nu văd de ce te-ar înşela. Numai că oamenii sunt diferişi, ir dragoste cu forţa nu se poate. Dacă va simţi că nu mai e fericită lângă tine, va căuta fericirea în altă parte.
Daca intrebi asa ceva inseamna ca esti un tip extrem de gelos. Se spune ca de ce ti-e teama nu scapi... so, nu-ti fixa asta ca prioritate in relatia ta. Bucura-te de iubire si "fa" astfel incat sa nu-si doreasca persoana iubita sa te insele.
Iubeste-o sincer, iar daca vreodata te va insela, multumeste-i ca ti-a aratat ce fel de persoana e.
Nu ai nevoie de ea, dar daca te iubeste neconditionat, merita toata atentia din lume.
Numai bine iti doresc.
Nu ai cum, pentru ca daca vrea sa te insele tot o va faceo fara ca tu sa stii asta, nu poti intra in mintea lui sa-l controlezi.
Nu prea ai ce face.Trebuie sa aveti incredere unul in altul.Sa va cunoasteti foarte bine reciproc.
Pune-o in lanturi, nu va mai scapa! P.S. si eu am problema asta de mult timp
Sa-i demonstrezi ca cel mai bine ii este langa tine!
Iubeste-l si demonstreaza mereu asta!
1HalfOp întreabă:
anonim_4396 întreabă: