| Vvianna a întrebat:

Cum sa fac, cum ați făcut față situației și ce e de făcut?
Am 37 de ani, lucrez de 8 ani in A, turnus de 1 luna acolo, 1 acasă.
Am cumpărat un apartament din banii munciți de mine pe numele meu.
Părinții au vândut casa la tara și stau cu mine in apt.meu.
Am cunoscut un băiat cu un an mai mare ca mine, nu a fost căsătorit niciodată, nu are copii, lucrează și are un salariu destul de bun.
Nu au fost ai mei de acord cu el, pe motiv că el nu are un apt ca mine
Am hotărât să fug pur și simplu cu el, nu aveam voie să l sun, să i scriu mesaje, să i pomenesc numele.
Locuim împreună și ne înțelegem bine, ținem unul la altul foarte mult
Mama este cea care mă urmărește pe rețelele de socializare să vadă când sunt online, și mi scrie că iar am vb cu el, asta se întâmplă când mă aflu la muncă în A.
Ii trimite mesaj și l face in toate felurile, să l bată Dumnezeu, că e ca râia pe capul meu, să mă lase în pace, etc.
Pe mine mă face scroafă, nesimțită, nerușinată reprosindu mi că eu le mănânc zilele, că nu am judecată că el nu e pentru mine.
Au pretenții sa le dau toții banii care ii câștig, și chiar le am dat fiind vorba de sumă în euro, să merg des la ei.
Chiar daca sunt 8 luni de zile atunci când merg la ei, in apt.meu tot nu am voie să l sun, să i scriu, nimic.
Mai mult mama vrea sa o pun și pe ea la contract, să aibă ea jumate- eu jumate.
Groaznic, trebuie sa o sun tot timpul, că altfel găsesc cate 30 de mesaje in care îmi scrie că dzeu mă vede, că îmi bat joc de ei, am sa mi primesc răsplata, dacă o să fac copii eu sa nu pățesc nimic dar de copil sa se mire toată lumea, și nu știu câte și mai câte.
Că îmi trec anii langa cine nu trebuie, că eu nu o sa fiu cu el niciodată că nu vor ei: mama și tata; și eu trebuie sa înțeleg asta
Le am dat și salariu in fiecare luna lucrata, sperând să fie mai calmi, să înceteze cu atâta ură.
Greu este ...tot timpul au fost așa, niciodată nu am putut sa leg o prietenie cu cineva că nu au fost de acord, la fiecare au găsit câte un bai.
Va mulțumesc că ați avut răbdarea să citiți aceste rânduri...????

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 37 de ani inca mai stai cu parintii si le permiti sa-ti impuna ei ce vor?
Da-i afara din casa ta sau interzice-el sa se bage in relatia ta!
se pare cate exploateaza la maxim daca vor si banii munciti de tine si casa ta si tot.
Cu banii de pe casa lor ce au facut?
Ameninta ca-i dai afara din casa daca nu se duc la munca sa-si castige existenta si cu maic-at blocheaz-o pe site-urile de socializare, ca nu te mai controleze.

| relian a răspuns:

Esti cam prosta, ascuze ca o spun asa direct.Ori esti proasta ori spui povesti.
Adica dai salru parintilor tai la 37 de ani, aia stau in aptm tau si te manevreaza ei cum vor? Pff vorba cuiva cred ca spui basme pe aici.

Daca insa ar fi adevarat, mergi acasa, si ii dai afara, si pe maicata si pe taiocatu, sa mearga la ei la tara, asta e casa ta, eu asa as proceda, i-as arunca in drum.

Daca au vindut casa la tara, ce o facut cu banii? Acu sa mearga sa stea unde vor.Sa ajunga mama in casa mea, sa imi ceara banii munciti de mine, sa imi interzica la 37 de ani cu cine sa vorbesc laughing ori nu esti sanatoasa la cap ori esti tontoloaca rau, dai in gropi.

Muncesti in A adi ca unde mai exact, nu am auzit de A, cei asta A? Turnus cei ala turnus 1, apoi 1 luna acasa.

Vorbesti cumva codificat, te urmareste FBI, adica mama ta, e bun, laughing esti de coma sincer, si de coma si de plins, asta daca e adevarat ce spui.

Fa ce se face, adica zboarai afara, ori cel putin pe maicata, dao afara, daca taicatu isi vede de treaba lui lasa-l, dar pe scorpia de maicata, as dau exact in strada, nu are ce cauta acolo.

Le mai dai si salaru, ma tu oare te auzi ce spui? Mai vii si public sa spui cacaturile astea, era sa zic si eu ca unu pe aici esti Troll desi nu stiu cei ala laughing
Ai 37 de ani si trebuie sa suni pe maicata zilnic, te forteaza, te obliga, te ce anume iti face mai exact?
Dao fata draga afara, nu te uiti sa nu-ti fie mila de dracu, pentru ca mamata, sincer iti zic e satana, ei daca nu ai vazut pe satana niciodata, uite ca locuiai chiar cu ea in casa laughing iar tactu daca e la fel deja ai ajuns in iad si nu stiai laughing

| Holiday a răspuns:

Nu e vina lor. e vina ta ca accepti toate mizeriile astea. Eu, daca eram in locul tau, ii evacuam demult.

| VoidEternal a răspuns:

Lasa-i o perioada fara niciun fel de contact. Dacă li se face dor or să se mai îmblânzească. Dacă tu ești fericită, până la urmă se vor trezi și ei la realitate.

Răspuns utilizator avertizat
| AliGab a răspuns:

Mai fata mai, nu le mai da banii munciti de tine, ce Dumnezeu? Rupe-te de ei pentru totdeauna. Nu ii mai vizita, schimba-ti nr de telefon, dezactiveaza profilurile de pe site-urile de socializare, etc. Daca iti permiti, sa ii lasi sa locuiasca in apartamentul tau pana mor, lasa-i. Daca nu, si vrei sa le asiguri un acopeeis deasupra capului, vinde apartamentul, cupara-le o garsoniera pe numele tau, ca este munca ta, si tu strange bani pentru alta locuinta a carei adrese sa nu o cunoasca ei, ca sa nu iti mai faca viata un cosmar.
Cu astfel de parinti trebuie sa rupi orice fel de legatura, sunt toxici si paranoici. Ii poti suna din cand in cand de pe un nr de telefon pe care sa il folosesti ocazional, doar pentru ei si cunostintele apropiate (poate fi nr de telefon pe care tu il detii in acest moment, dar pe care sa nu il mai folosesti decat o data la cateva zile).
P.S: nici prin cap sa nu iti treaca sa pui pe vreunul din ei pe contractul casei ca ei vor sa vanda si sa iti faca tie viata un calvar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evacuează-i. Se pot muta in chirie si pot trai din pensie.
Cum sa te muți tu din propria casa? laughing