Baietii sunt innebuniti dupa parulcu mult volum-stii tu, genul de par frumos si matasos, bogat.Baietii mai romantici adora sa se joace cu parul iubitei lor.
Baietilor nu le plac fetele baietoase-ei bine eu asa am fost si asa sunt dar n-am avut probleme-sunt rockerita\m/
Baietilor le place un machiaj cat mai natural-ei nu vor sa vada iscusinta ta de a te machia ci fata ta-un gloss culoarea pielii sau bej si un fard in culori pale,rimel aplicat doar o data-si vei arata superb!
Pont:Inainte de intalnire, zambeste in oglinda cat poti tu de tare, si ciupe-te de parte rotunjita a obrazului pana te doare-Asta va da tenului tau culoare si fragezime!
Baietii nu suporta cosurile la o fata.Crede-ma nu merge replica,,Prea mult sebum'' Trebuie sa-ti gasesti o crema si un gel de curatire adaptate tenului tau!
Fii tu insati! Nu incerca sa fii mare fitoasa,sau sa-ti schimbi vocea sau stilul pentru el-mai mult il vei indeparta!
O tenta misterioasa-inca de la inceputul timpurilor,baietii innebunesc dupa fetele cu o aura misterioasa-Nu uita, nu trebuie sa-l intrebi tu daca, el trebuie-altfel iti vei distruge orgoliul de fata si baiatul va fi scarbit.In preajma lui trebuie sa te prefaci indiferenta la actiunile lui,indiferenta la el si persoana lui-si astfel il vei cucerii.Un strop de timiditate va face ca totul sa iasa perfect.
Nu uita de parfum! Aplica metoda 'norisor de parfum' Arnca doua pufuri in camera si treci prin norul facut! Da,nu te mira, baietii sunt innebuniti dupa mirosuul personal al unei fete-Fiecare om are un miros senzual care trezeste sexualitate sexului opus.
Sper ca te-am ajutat!
Ma cam doare mana! Daca mai vrei sfaturi, trimite-mi un mesaj!~
Pai depinde acum si de ce gen de fete i plac baiatului respectiv.Nu fi invizibila dar nici nu te da prea mult in spectacol. Poate si o schimbare la tine ar ajuta de ce nu...gen o tunsoare noua sau machiajul de ce nu. Ai o atitudine aparte decat aveai de obicei. Daca nu l-ai cucerit pana acum asa cum esti tu trebuie sa schimbi foaia putin.Incearca sa nu te dai de gol cu faptul ca iti place de el pentru ca majoritatea baietilor reactioneaza oarecum... urat cand afla sau e evident chestia asta si este posibil sa fi respinsa.Important este ca el sa nu fie indragostit de altcineva pentru ca atunci ai mult mai mult de munca. Sper ca ti-am fost de folos. Fundita?:d
Fii tu, si poti sa te aranjezi un pic mai mult sau chestii, eu zic ca make-up-ul te ajuta sa prinzi incredere, si increderea te va ajuta, tine-ne la curent daca ai reusit sau nu. Good Luck!
Pai poarta fuste scurte, date pe langa el si sigur te va placea! daca nu e un l-)! funda!?
Pai ai putea sa incerci sa vorbesti cu el despre un lucru care stii ca ii place.Incearca! S-ar putea sa mearga! Noroc!
anonim_4396 întreabă: