| andreea_3445 a întrebat:

Cum sa fac sa fac un prieten bun sa inteleaga ca nu il plac.eu vreau doar sa fim prieteni si atat.Eu i-am explicat si pentru ceva timp mi s-a parut ca a inteles, dar dupa cateva zele din nou a inceput sa imi spuna sa ne intalnim.ca ii e dor de mine. ca ar vrea sa fim impreuna.etc.nu stiu ce sa mai fac.si nu vreau nici ca el sa se supere...straight face. help! dau funditawinking

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Incearca sa-i explici ca este mult prea frumoasa prietenia voastra si ca oricare alta relatie ar fi intre voi ar strica-o iremediabil. Daca te iubeste cu adevarat, ii va fi foarte greu sa inteleaga, sau ii va lua foarte mult timp. Toate aceste probleme de suflet se rezolva cu multa finete si cu o strategie bine pusa la punct din partea ta. Ar fi prea brutal sa-i spui dintr-o data ca nu il placi. Ai risca astfel sa ranesti un suflet prea indragostit. Poti sa te eschivezi putin explicandu-i ca este o fiinta deosebita, care merita ceva mult mai bun. Chiar daca nu esti chiar convinsa de aceasta afirmatie, s-ar putea totusi sa reusesti sa-i dai de gandit in timp si sa-l ajuti sa capete o noua orientare. Candva, peste ani, iti va multumi.

1 răspuns:
mira
| mira a răspuns:

Fii consecventa in atitudine si va intelege definitiv.