Te cred, ce-i trist ca nimeni din exeriorul familiei tale nu poate rezolva aceasta problema , chiar i-mi pare sincer rau cand aud ca un kinder (copil) sufera, groaza si maltratarea fizica si psihica, si alte persecutii non omenesti , macar sper ca aici sa te simti mai linistita pe TPU. >
Imi pare rau pentru tine si eu am trait prin asta, daca nu poti avea o relatie buna cu tatal tau nimeni nu te retine sa poti avea relatii bune cu mama ta, acest lucru va poate apropia mai mult, de ce nu divorteaza daca nu exista nici o cale de impacare intre cei doi? vorbeste cu mama ta asta e cea mai sigura cale pentru a avea o copilarie fara traume psihice.
Incearca sa-l eviti, daca e chiar asa grav precum zici. Sau incearca sa vorbesti cu el, sa-l intrebi de ce face ce face mamei tale. Depinde si de varsta ta
Oricum, ai grija!
Incearca sa-l inregistrezi cand vorbeste urat cu mama ta, sa-l filmezi daca se poate. Si te duci frumusel la politie si arati. Poate sa primeasca restrictie sa nu se mai apropie de voi.
Buna, Elena,
Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Apoi... chiar nu stiu ce as putea sa-ti recomand... dar incearca sa nu-l mai privesti ca pe un om strain, daca nu-si face datoria bine de tata, nu este vina ta si nici a mamei tale. Incearca sa-i spui cu usurelul ca asta e viata, grea cum este ea, dar nu e un motiv sa-ti bati jumatatea. Totusi, nu te lua dupa mine, eu tot ce zic scot pe moment, nu-mi planific actiunile si nu-mi pasa de consecinte.
Tatal tau daca ar auzii ce-a ce ne spui ar trebui sa-si cera iertare cu ochii in lacrimi,macar fata de tine, a "semanat" teroare in jur, invinge-ti frica si spune-i cea ce ne-ai povestit, pote va realiza, te compatimesc, sincer!
Pai chestia e ca daca ii spun nu ii pasa este un, un NEMERNIC nu mai suport asta. se zica ca umbla si cu una care lucreaza la el in firma care o blestema pe mama si pe noi cei trei copii ai ei.
Te cred, ce-i trist ca nimeni din exeriorul familiei tale nu poate rezolva aceasta problema , chiar i-mi pare sincer rau cand aud ca un kinder (copil) sufera, groaza si maltratarea fizica si psihica, si alte persecutii non omenesti , macar sper ca aici sa te simti mai linistita pe TPU. >
Ceau.
Eu inteleg ce scrii. Ai putea sa-l intrebi asta : tata, tu ne mai iubesti pe noi, copii tai, sau nu?
Ce are el cu mama ta nu te priveste pe tine.
Incearca sa il eviti si sa nu mai schimbi vorbe cu el. Cred ca parintii tai ar trebui sa se desparta. Acesta ar fi cel mai bun lucru pentru toti trei.
Hey!
Am trecut si eu prin asta, acum 3-4 ani, tata avea probleme cu bauitura si o batea des pe mama. Dar s-a hotarat sa nu mai bea, si nu a mai baut cam 2 ani, acum cand bea e cel mai bun preten si cel mai amuzant om.
Sfatul meu este sa sunati la politie cand se mai intampla, daca nu o sa il opreasca politia, o sa-l opreasca amenzile.
Sper ca te-am ajutat.
BAFTA:*