| doctoru_5476 a întrebat:

Cum sa fac sa scap de durerea din suflet ca fata mea nu mai vrea sa vb cu mine deloc si nu mi-a pot scoate din gindurile mele, mi-e dor de ia nu dorm nu maninc numai gindul la ia imi ie imi vine sa ma distrug singur

Răspuns Câştigător
| rex_2081 a răspuns:

Viata merge inainte si cu necazuri dar si cu bucurii.Ai rabdare ca timpul le va rezolva pe toate.Mai devreme sau mai tarziu ea singura va veni acasa.Relatia aceasta nu cred ca va avea viitor. Ceea ce incepe rau nu are cum sa se sfarseasca decat tot rau.Mult noroc si incredere.

6 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Sa inteleg ca este vorba despre fiica ta? Ca nu inteleg, din ce scrii tu, data fata respectiva este iubita ta...

| doctoru_5476 explică:

Da ie vb de fica mea, mi-e dor de ia si nu imi vine sa acept ca a plecat la prietenul ei fara sa ne spuie

| z8 a răspuns:

Mai intai invata sa formulezi o intrebare, dupa aia invata sa te comporti astfel incat "fata ta " sa vrea sa vorbeasca cu tine.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In explicatia data ieri, la intrebarea ta anterioara, spuneai ca o sa-mi urmezi sfatul ce ti l-am dat, respectiv ca o sa astepti terminarea procesului si nu o sa faci nimic sa inrautatesti lucrurile. Mie mi se pare ca uiti de la mana pana la gura! Gaseste-ti o ocupatie, inarmeaza-te cu rabdare (daca se poate fara tutun) si nu-ti mai plange atat de mila, nu esti nici primul si nici ultimul care pateste asa ceva! S-auzim si de bine!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

N-ai ştiut s-o preţuieşti şi n-ai ştiut să te comporţi cu ea! Meriţi ce ţi se întâmplă şi, aşa cum cei câţiva mai realişti de pe-aici de pe site ţi-au spus deja, e puţin probabil ca fiica de 16 ani să refuze atât de înverşunat să revină în familie fără un motiv real.
Eu cred că motivul eşti tu care aveai pretenţii exagerate de la ea sau te comportai îngrozitor cu ea! Ai tratat-o urât cu siguranţă şi în repetate rânduri!
Oricâte ar spune un copil (că-ţi pleacă de-acasă, că se omoară, etc. etc.) dacă chiar te-ai dus cu poliţia peste ea şi tot refuză să-ţi vină, atunci are un motiv bine întemeiat şi are dreptate, părerea mea.
Oricum, dacă are 16 ani împliniţi, pur şi simplu nu o mai poţi obliga să vină la tine acasă pentru că, aşa cum ţi-am spus şi într-o întrebare anterioară, aşa cum copiilor li se dă voie să aleagă după o anumită vârstă cu ce părinte vor să rămână în caz de divorţ, la fel li se dă voie de la 16 ani pur şi simplu să aleagă dacă mai vor să rămână în familie sau nu!
Nu ai s-o poţi obliga!
Te distrugi singur? Aşa meriţi pentru că n-ai ştiut să te comporţi cu ea!
Cunosc un caz similar cu al tău din judeţul Vaslui, fata a fost colega mea de bancă. Erau de la ţară, familie megaîndoctrinată moral şi care aveau senzaţia că dacă îi asigură tot ce-i trebuie fiicei îi pot dicta în toate aspectele din viaţă.
Când a făcut 17 ani, a fugit în Spania cu iubitul ei şi iaca sunt 4 ani aproape de atunci şi tot cu iubitul ei stă şi îi este MULT MAI BINE fără părinţi şi nici nu mai vrea să audă de ei după ce a revenit la un an şi ceva după ce plecase, în vizită şi ai ei erau gata gata s-o sechestreze acasă că "cum îşi permite să le spună că sunt nişte părinţi îngrozitori şi că nu-şi merită fiica".
Mai gândeşte-te doctore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum vrei nene sa vorbeasca cu matale daca ii impui citeva standarde de ma doare capul si pe mine?