Pesemne ca-l iubesti... dar el nu stie sau nu-l interesezi...atunci de ce te mai framanti? ...gaseste un baiat care sa merite iubirea ta si care te va face sa-l uiti repede. SUCCES!
Cred ca nici nu s-a ajuns la papuci! Fata spune"nu imi da importanta"nu"nu imi MAI da importanta."Dupa cate se intelege din intrebare, ea vrea sa uite ceva ce nu s-a intamplat... Daca nu-ti da importanta, nu=i da nici tu...
Faci la fel ca el.nu ii dai nici tu importanta... e o vorba mai veche... cea mai grea pedeapsa este indiferenta
Poi nu stiu cel mai bine nu ii da importanta si gasesteti pe cineva care sa fie interesat de u
Buna Lory ma numesc Elena si sunt in aceeasi situatie... ignora-l si u si o sa vezi ca o sa fie mai bine...Eu asa fac si vad ca e ffff bine moooolti poooopici
Sunt in aceiasi situatie ca tine si iti spun ma simt foarte prost mai ales cand este in prezenta fetelor dar la mine e mai mare cu 4 ani dar arata ca un copilas dragut... sfatul meu este sa nu-i dai importanta deoarece asta doare cel mai tare si asta-l va durea si pe el pentru ca si el va vedea cum e sa nu-ti dea cineva inportanta
Fata mea eu sunt cam in aceiasi situatie nu-s ce sati zic eu pur si simplu m-am indragostit de el dar el nu-mi da nici o mica atentie
Si eu sunt in aceeasi faza ca si tine, si nici eu nu stiu ce sa fac, din contra in fiecare zi il plac tot mai mult si ma gandesc la el in fiecare minut si nu-l pot scoate din cap! OOFFFF, fetelor asta e viata, stiti cum se zice :"Dragostea doare!" O sa ne treaca noua odata si -odata!
EU sunt in aceeasi dilema, si nu stiu ce sa fac, este foarte simplu sa te fortezi s anul te uiti la el, sa-l ignori, dar in realitate e mult prea greu, sinceri uneori am impresia ca innebunesc(((, nu inteleg cum el poate fi atit de indeferent, nu inteleg de ce intotdeauna se intimpla ata cu mine, am nevoie de un sfat, sa-i spun ca il plaC?, poate va fi mai bine, sau sa ma tin?, dar este tot mai greu zi de zi...
Sunt in aceeasi situatie...nu prea stiu c sa fac, eu una pot sa-l uit macar pentru cateva zile, saptamani daca nu vorbesc cu el, dar cand vine acasa (pentru ca el e la scoala la Severin, vine fft rar) mor,
simt ca mi se taie respiratia, am avut ocazia de a fi cu el, am fost ma intalneam d multe ori cu el, chiar toata iarna, dar acum nu stiu c se intampla as vrea sa-l uit. dar nu pot, stiu ca am pe cinvea alaturi de mine care ma va astepta mereu care ma iubeste cu adevarat, dar nu-l pot sa-l iubesc asa mult cum il iubesc pe "presupusu". Ar fi o idee sa-l ignori, cand vine vorba de el schimba subiectu, nu-l mai cauta, si cu timpul o sa ajungi sa-l uiti dar nu definitiv o sa-ti ramana in suflet, ca si mie (prima iubire)
E ft. greu sa uiti pe cineva care aproape iti intru pe sub piele, si eu am fost si sunt "aproape" in pielea ta, insa problema era ca atunci cind eu il ignoram... se uita lung la mine, si reveneau sentimentele , acum totul s-a schimbat, nu ne mai vedem, dar ma trezesc adesea ca ma gindesc la el (insa el are pe altcineva)... cred ca solutia cea mai buna este sa te indragostesti in altcineva, un baiat care merita
Hey de ce mai des il ignori el mai tare se va apropia de tine, eu de exemplu sunt in aceasta situatie imi place tare de un baiat cu care am facut cunostintza pe net, si acum am ajuns sa invat cu el in acelasi liceu, el de multe se face ca nici nu ma observa se foloseshte de mine cel mai des, dar cind il ignor si ma fac si eu cal nul vad seara pe net mereu imi scrie sau ma suna...asa ca ignora-l si isi va da seama ca esti persoana care tine la EL... pupici
Cred ca nimic nu te va face sa-l uiti, dar daca ai un strop de demnitate si stii ca un mitocan care nu te baga in seama nu merita sa iti irosesti timpul gandindu-te la el, in timp ce tu plangi dupa el, sigur el se distreaza cu alta, nestiind de suferinta si existenta ta... pupici si in primul rand gandeste-te la tine
Anonim_6457 întreabă:
FreeYoung29 întreabă:
Daysukki întreabă: