| loricik a întrebat:

Cum sa fac sa uit un baiat care nu nu imi da importanta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignora-l, nu-l lasa sa vada ca il placi. daca te place el, va da un semn, daca nu, e mai bine sa nu stie ca tu il placi.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am saturat sa sufar din cauza lui multi baieti mi-au cerut prietenia iar eu i-am refuzat doar crezand ca o sa ma impac cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nimic nu te va face sa-l uiti, dar daca ai un strop de demnitate si stii ca un mitocan care nu te baga in seama nu merita sa iti irosesti timpul gandindu-te la el, in timp ce tu plangi dupa el, sigur el se distreaza cu alta, nestiind de suferinta si existenta ta... pupici si in primul rand gandeste-te la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trec si eu prin aceiasi pr.numai dupa o luna ne-am despartit la disco l-a vazut cu alta sa nu creada ca eu sufar am agatat cit ai zice peste altul, nu sa simntit bine dupa disco ma si sunat ...deci a lasat-o pe aia si s-a intors la mine.si mi se pare ca se incepe iarasi vechea poveste prietenele imi zic sa-l uit si sa nul mai iert, dar nu pot. caci il iubesc mult.dar nu mai pot suporta si cred ca voi incerca sa ma inplic intr-o alta relatie, si stiu bine ca vei reusi si tu succes

| NickiMary14 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu sunt in aceeasi faza ca si tine, si nici eu nu stiu ce sa fac, din contra in fiecare zi il plac tot mai mult si ma gandesc la el in fiecare minut si nu-l pot scoate din cap! OOFFFF, fetelor asta e viata, stiti cum se zice :"Dragostea doare!" crying sad O sa ne treaca noua odata si -odata!