| littleangelpretty34 a întrebat:

Cum sa fac sa vina prietenul meu la mine acasa? funda:d

22 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Il ademenesti cu ceva, vezi ce-i place lui si pui pe drum pana acasa, el vine pe urma, si cand intra inauntru, tac, ai inchis usa.
Pai cum sa-l faci sa vina, vorbesti cu el ac sunteti de cat timp impreuna si daca nu vrea sa-ti cunoasca familia, apoi vorbesti cu parintii sa vezi cand si cum sa vina.

| IrinaAndreea a răspuns:

In primul rand, invita-l si intreba-l daca e pregatit sa ii cunoasca pe ai tai, daca nu gaseste un moment in care sa fii singura acasa. Nu cred ca va refuza niciun baiat o invitatie de genul asta, asa ca nu prea ai de ce sa-ti faci griji.winking

| maryana5 a răspuns:

Spune-i ca ii dai o ciocolata rolling on the floor

| claudiea79 a răspuns:

Pentru ce sa vina la tine acasa? sa iti cunoasca parintii? sa vedeti un film? sa va pupati? poti sa zici ca s-a stricat calculatorul sa vina sa il repare sau sa faceti teme impreuna.

| ancutsa410 a răspuns:

Pai ii spui ca vrei sa mearga l tinehee hee

| Rukhsandra a răspuns:

Invita-l... sigur va veniwinking

| Doddel a răspuns:

Doamne laughing esti culmea, il inviti

| Miяu a răspuns:

Suna-l si intreaba-l: "vrei sa ne intalnim la mine acasa?" laughing

Ce intrebare...

| cяιss a răspuns:

Cheama-l laughing

| ~(●.●)...тαηуσσтzα...(●.●)~ a răspuns:

Pai, in caz ca parintii tai stiu ca ai un prieten dar nu il cunosc, te-as sfatui sa ii spui sa vina pe la tine, sa iti cunoasca parintii, sa mai discute despre relatia voastra si alte chestii de`astea(desigur, doar daca parintii tai sunt de acord sa se cunoasca).
Daca parintii tai nu stiu de el, as spune sa astepti sa plece de acasa si sa il invitii pe la tine spunandu-i ca vrei sa mai vorbiti, sa va mai cunoasteti (in caz ca relatia voastra de`abia,, a luat nastere"). Poti sa ii spui ca vrei sa mai radeti sau ca vreti sa studiati impreuna happy.
Mdaaa...
Sper ca te-am ajutat.
Pup:*.
Funditssa?batting eyelashes

| dana_9056 a răspuns:

Spune-i ca ai vrea sa va cunosteti mai bine

| Aasdfghj a răspuns:

Daca parintii tai stiu de el, vb cu ei si spune`le ca vrei sa-l inviti pe la tine... daca nu stiu, asta ar putea fi o metoda buna pentru a`l prezenta alor tai. daca nu vrei sa afle parintii atunci asteapta sa plece ei de acasa si invita`l la tine:* sper ca te-am putut ajutahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca ii dai bomboanerolling on the floor. simplu, il inviti pe la tine:-P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bati din palme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuea sa specifici pentru ce sa vina la tine acasa!hee heesa o faca pe instalatorul, sau sa vina pentru a il prezenta parintilor tai? oricum cel mai usor verbal pentru tine e sa ii spui repede si simplu. daca nu stii cum sa intri in discutie cu el despre asta, faci si tu putin pe prostusa.si zici:"ma gandesc de catevea zile la o chestie." el categoric o sa te intrebe "ce anume?"tu o sa ii zici"pai nust dc nu am curaj suficient sa isi spun tot ce vreau sa iti spun, si sa iti propun lucruri."si el, cu siguranta o sa vrea sa afle ce vrei sa ii spui prin asta, ce invitatie vrei sa ii oferi?! o sa zica "nu conteaza, doar spune-mi!"tu ii spui "nu e ceva foarte important, dar e ceea ce imi doresc eubig grin"si il faci iar si mai curios! o sa insiste in a te face sa ii spui ceea ce vrei. tu o sa ii spui "vreau sa vii la mine acasa..."si dupa o perioada de 10 secunde sa ii continui:"sa iti fac cunostinta cu parinti mei". sau. "dar fara sa stie parinti mei"asta o fost un exemplu! oricum inventeaza, vii sincera, si doreseteti mult!big grinsucces!big grin

| Dnnx a răspuns:

Daca parinti tai nu stiu du-te la ei si spune-le: yite trebuis sa vb cu voi sti eu am(...)ani si mi-am facut un prieten si mi se pare firesc sa il cunoasteti si voi si ma intrebam daca vreti sa il aduc acasa pentru a-l cunoaste sigur daca sunteti de acord daca ei stiu ca tu ai pr atuci intreabai daca poate veni sper ca ti-am fost de ajutor happy bafta :X

| Dnnx a răspuns:

Daca parinti tai nu stiu du-te la ei si spune-le: yite trebuis sa vb cu voi sti eu am(...)ani si mi-am facut un prieten si mi se pare firesc sa il cunoasteti si voi si ma intrebam daca vreti sa il aduc acasa pentru a-l cunoaste sigur daca sunteti de acord daca ei stiu ca tu ai pr atuci intreabai daca poate veni sper ca ti-am fost de ajutor happy bafta :X big grin

| ea_5657 a răspuns:

Daca te yubeste va veni in 4 labutze!

| GeorgianaGeo1 a răspuns:

Incepi usor duiscutand de ceva cool ce ai tu la tine acasa si invita-l sa vada acel lucru si spune-i ca mai ai (si alte lucrusi si sper ca ai) alte lucruri grozave si o sa vrea sa vina :d asa am facut si eu cu prietenul meu :d! Bafta kiss

| Zac a răspuns:

Prima data le spui parintilor tai, apoi, il inviti la tine acasa ca sa va faceti temele impreuna

| jordan_8604 a răspuns:

Simplu, invita-l sigur va dorii, insa evita acest lucru daca parintii tai nu il cunosc si sunt acasa. bafta!

| danipuffi a răspuns:

Nu il stresa cu intalnitul parintilor ca o sa fuga de tine