Orice om te observa daca i implinesti o singyra conditie i prezenti interes,interes sexual,dar nu sa fim ipocriti barbatii fac sex femeile dragoste, daca i trezesti acest interes te va observa,dupa ce i trezesti depinde de tine daca te lasi sa faci sex sau nu,sexul e un dar divin, vorbeste cu el, imbracate mai sexy, nu il sacai, fi indiferenta in sens bun, fi alaturi de el
Te holbezi la el in ochi, pana se teme ca il hipnotizezi si sigur te observa.
Serios, ei deloc observa si simt cand sunt priviti. O fi orgoliu, intuitie, in fine
Nu trebuie sa te pricepi la asta, poti sa te bagi putin in seama, chestia e urmatoarea, daca avea sa te observe, te observa si asa, dupa parerea mea tu nu trebuie sa depui efort in chestia asta. Cu sila nu se poate.
Tel imbraci dragut (nu trebuie sa exagerezi ).te uiti la el si sigur te va observa
Pai incerca sa il bagi in seama imbracate in ceva dragut, si aranjeaza-te putin, Daca arati destul de bine e imposibil sa nu te bage in seama! Funda...
Prin asta am trecut si eu...Din pacate nu el m-a observat, ci altii, iar el ma considera uultima proasta, desi eram premianta! iti vine sa crezi? dar in locul tau...
1.Pe facebook m-as preface ca doream sa ii scriu unei persoane, doar ca din greseala i-as trimite lui mesajul si chestii...
2.M-as preface ca alunec peste el sau m-as forta sa vomit, sau ceva.Vezi cum reactioneaza.Dar nu vorbi tare sau sa te dai in spectacol, pentru ca o sa te creada panarama tot liceul!