Stai jos si vorbesti cu ea, ca nu mai esti implicat in casatoria voastra si daca nu va despartiti atunci o sa suferiti amandoi, si apoi divortati amiabil
pentru ca la ce intrebi tu, 99% ca ea o sa sufere, asa ca o sa incerce sa ti-o traga cat poate de urat, iar daca gaseste un avocat destul de bun, o sa si reuseasca... si te si vad plecand de acasa, cu camasa de pe tine, SI ATAT
Pai trebuie sa-i dai motive bune sa divorteze de tine.
In situatia asta ar trebui sa fi foarte dezordonat si nu o bagi in seama deloc.
Depinde cat de atasata este de tine si daca sunt copii la mijloc.
Poti incepe prin sanctiuni economice gen nu achiti nimic in casa, nu cumperi mancare etc.
Asta de incalzire.
In paralel iti strangi bani sa ai sa te muti.
Vorbesti la munca cu un sef gen esti in proces de divort sau deapartire sa nu fie surprize sau iti cauti alt loc de munca de care sa nu stie.
Decisiva va fi ca ai descoperit ca esti gay.
Daca vii ca ai pe alta poate iti rade in nas si o sa zica "asa, si?"
Sincer chestia asta a mers in cazul meu. De unde zicea ca " eu nu am barbat de lasat" am rezolvat la notar intr-o luna! (18 ani de casnicie)
Oricum, imi pare rau sa citesc intrebarea ta, sper sa treci cu bine peste.
Wtf..de ce ai face una ca asta? ai idee cat de greu este sa iti gasesti o fata si cat de greu este sa pastrezi legatura cu ea pe termen lung? foarte greu.dar vei vedea cand vei fii iar singur. femeile s-au schimbat mult..stau cu tine pe interes..nu ca arati bine, bun..acum revenind la oile noastre..ca sa bage ea divort, poti sa o o surprinzi cu o alta femeie in pat in timp ce intretineti relatii intime, poti sa iti faci o noua prietena cu care sa iesi si din asta sa ii dai de inteles ca nu o mai vrei, poti sa acorzi timp mai mult baietilor, prietenilor din gasca..si tot asa..se gasesc solutii.dar ai grija, cand tu acum razi si ea va plange, mai incolo ea va rade de brat cu altul si tu vei plange ca ai pierdut-o, si crede-ma inapoi nu te mai poti intoarce ...si sa dai cu piciorul la niste ani de casnicie, care, cred ca nu sunt putini deloc, nu e o idee tocmai buna..eu te-am avertizat.
Ti-a gresit cu ceva, de ce nu vorbesti cu ea. Poate divortul nu e solutia