| AnitaMaria1987 a întrebat:

Cum să faci un băiat sa se îndrăgostească de tine chiar daca s-ar putea sa fie atras de altă fată ( suntem colegi de banca si ne înțelegem foarte bine ).

7 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

In niciun caz cu vrăji văzute pe tik toklaughing
Accepta faptul că mai sunt și alți băieți,iar dacă te încăpățânezi și zici că el e alesul, am o surpriză pentru tine, viața te poarta pe valuri mari, fara sa știi unde te duc.
Așa că daca el e atras de alta fata, nu prea ai ce-i face.Sigur sunt și alți băieți mai interesanți prin tot liceul.

| KovacsB a răspuns:

Il ignori si nu-i mai acorzi atentie o perioada.S-ar putea sa te observe intr-un tarziu.Baietii au impresia ca ei aleg fata, dar se inseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Îndrăgosteala asta nu se poate influența sau insufla de cineva, ea vine natural și fie se întâmplă de la sine fie nu se întâmplă deloc

| Sekim a răspuns:

1. Concepția ta și ideea ta e total greșită. Atâta timp cât nu a venit de la sine aceasta iubire față de tine, mai ales faptul că spui că e și posibil sa placa deja o fata, e pueril comportamentul tau. Și dacă reușești să faci ce vrei, vei experimenta o minciună. O să câștigi, dar cu ce preț? happy
2. Faptul că te înțelegi bine cu cineva nu valorează nici 2 bani. Orice om poate să fie "de treabă", dar asta nu înseamnă că e un om bun, nu înseamnă că e inteligent, nu înseamnă că e ce trebuie etc.
3. Nu pot sa garantez că funcționează la toată lumea, dar faptul că îi acorzi atenție unui băiat și îi arăți că îți pasa cu adevărat vă face un băiat sa te placa. Pare superficial ce am spus, dar e mai complicat decat pare ( nu din perspectiva feminina ). Spor

| ValentinMihai78 a răspuns:

Dragostea cu drag se face, nu cu sila!
Ai ghinion! Caută al băiat, dacă nu cumva suferi de o boală obsesiv compulsivă, prin care consideri că poți face orice, poți obține orice, indiferent de costuri, consecințe etc.
Mergi mai departe și lasă băiatul în pace!
Personal, pe mine întotdeauna m-au deranjat, enervat fetele "băgărețe" în seamă, care vor cu orice chip să le bagi în seamă, să le fi alături!
Lasă băiatul în pace!

| StimabiluI a răspuns:

S-ar putea să te dezamăgesc, dar din perspectiva mea e imposibil ca o fată să mă poată face să mă îndrăgostesc de ea dacă nu mă atrage deloc.
Oricum, în cazul tău, dacă a ales el să stea în bancă cu tine, s-ar putea să te placă.
Deși există și posibilitatea să o fi făcut ca să copieze la teste laughing

| Motisor a răspuns:

Nu ai alte lucruri de făcut decât să umbli după băieți? Daca nu ai, pur si simplu spune-i că îți place de el între 4 ochi, e ce-a mai bună și sănătoasă metodă.

Întrebări similare