Fericirea e subiectiv inteleasa si simtita. Pe fiecare ne fac alte lucruri fericiti. Unii sunt fericiti, daca au cat mai multi bani, o pozitie sociala respectata, o functie,... pe altii ii fac fericiti copiii, se simt impliniti prin copii,. pe altii ii fac fericiti sentimentele de dragoste impartasite in cuplu...,... altii se declara fericiti daca sunt sanatosi, daca ai sanatate le faci pe toate... Subiectiv asadar.
Mai buni, putem fi, daca vrem!
Puternici..., fiecare om are o motivatie in viata! Aceasta il face si il tine puternic pentru a reusi in tot ceea ce isi propune sa intreprinda, sa realizeze in viata.
Mai binele e, adeseori, dusmanul binelui. Ce-ar fi daca, pur si simplu ne-am multumi sa fim doar puternici, buni si fericiti?
Eu ma simt puternic, daca sunt bun, daca intind o mână cuiva sa-l ajut si daca reusesc - sunt fericit.
Fericirea cred ca depinde de vointa fiecaruia, daca vrei sa fi fericit, vei fi cu siguranta fericit. Puternic nu este cel care are, muschi puternici, ci omul cu caracter puternic, nimic nu te intareste mai mult ca munca asupra propriului caracter. Bun este numai Dumnezeu, dar cred ca cine se poate sacrifica pentru aproapele poate fi un om bun.