| Maria_Roxana_1994 a întrebat:

Cum sa fiu o sora mai mare buna? am acasa o sora de 1 ani si 2 frati unul are 10 ani si cealalta sora are 12 ani eu sunt cea mai mare dar nu stiu cum sa ii fac sa ma asculte in fata parintilor sunt niste ingeri cand sunt ei acasa dar dupa ce pleaca sunt un cosmar am nevoie de sfaturi!sad

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Daca nu faci asta, nu poti face ailalta. Toti trebuie sa-si faca patul si ordine in camera, tu pregatesti masa, fratele merge dupa cumparaturi, sora mijlocie spala vasele, apoi urmeaza distractia si altele.

| Zenithf a răspuns:

P.S. Am uitat sa mai zic: cine nu te asculta, sa raspunda inaintea parintilor.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu ai zis ce varsta ai..nu cauta sa te impui, coboara-te la nivelul lor pana la un punct, castiga-le increderea fiindu-le prietena, nu sora cea mai mare, explica-le care le este teritoriul pentru joaca, incearca sa creezi un program alocat pentru joaca, inventeaza cu ei jocuri, faceti curatenie impreuna sub forma de joaca, apoi le zici ca le oferi un mic premiu..doar asa le poti castiga increderea.
O seara frumoasa sa aihappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Trebuie sa inveti sa le castigi increderea.Fii prietena fratior tai.Trebue sa te cobori la mintea lor, sa te joci cu el.Cu cea mica nu cred ca ai probleme.
Ai grija cand au probleme, cand iti cer sfatul.
Iti trebuie multa rabdare. Copii sunt imprevizibili.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

He heee he! ia dai timpul inapoi si aduti aminte de tine cand erai de varsta lor, lasa-i sa se joace cum vor ei dar sa nu faca mare deranj sau sa puna casa in pericol, ce daca trebuie sa strangi dupa ei? o sa-ti fie recunascatori cand vor fi mari

| 0x11111051 a răspuns:

Haa, fix ca mine cu fratimio. Baietilor punele ceva ce le place impreuna, un film la calculator, sau serial la televizor. In timp ce ei se uita, te poti ocupa cu surioara.

| Fulbaster a răspuns:

Impuneti respectul, adica dale replica la orice iti comenteaza iar astfel nu vor mai avea curaj sa comenteze.

| KendyforAll a răspuns:

Pe baieti la tv sau cu jucariile, si pentru ca fata este mai mare si are 12 ani gaseste o activitate de fete care sa-i placa, timpul va trece repede.Succes!