anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-i explic prietenei mele (virgina, 21) ca fara sex relatia noastra nu poate avansa Suntem impreuna de 2 ani si nici nu vrea sa auda subiectul asta.

PS Eu am 24 de ani si incep sa imi pierd rabdarea.

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Îi spui că relația nu mai merge și te desparți de ea. Nu e ok nici să pui presiune dacă nu vrea. După nu știu cât de bine te-ai simți dacă ar face-o cu silă, din obligație. Cel mai bine e să vrea și ea și să se simtă pregătită. Acum nici cum a spus ăla cu primul comentariu care totuși a părut tâmpit în cele din urmă. Eu te admir că ai avut atâta răbdare și că ești conștient că sexul nu primează într-o relație, dar e important.

4 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Pai tu o iubesti pe fata asta sau nu? Nu prea mi se pare...

| pufulescu a răspuns:

Spune-i ce ai scris aici si gata! Exact asa, simplu : draga mea, fara sex relatia noastra nu mai poate continua. Ori facem sex ori ne cautam fiecare in parte un partener compatibil, cu vederi potrivite despre cum trebuie sa fie o relatie. Daca tot nu intelege las-o si gaseste alta.
Ai asteptat destul 2 ani, ba chiar mult mult prea mult! Asta nu e relatie de oameni maturi, e de copii de 14 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii explici pur si simplu. Daca e prietena ta ar trebui sa se gandeasca si la tine. Cand v-ati asumat relatia, ati inclus totul. Mai mult de atat, aveti ceva timp petrecut impreuna. Daca refuza sa te asculte sau sa te inteleaga inseamna ca nu simte nimic pentru tine. In cazul acesta, sper sa iei o decizie corecta.

| DjMagic007 a răspuns:

Deci nu vreau sa par un TAMPIT dar daca pana in 2 ani de zile ai stat cu ea si nu ai facut sex cu ea si nici nu ai inselat-o esti prost... Eu zic sa ii spui in fata si daca nu vrea nu o forta si incet incet departeaza-te de ea zic eu...