Buna! Parintii tai au reactionat bine. Gandeste-te ca ei vor sa fii bine si sa ai prieteni decenti. Ei nu cred ca il cunoasteau pe acel prieten al tau. Poti lua diferite anturaje rele. Daca vrei sa aiba incredere in tine ca inainte, nu vei putea. I-ai dezamagit de doua ori, nu te astepta sa fie ca inainte daca vei continua asa. Incearca sa nu minti deloc. Minciuna deranjeaza enrom parintii. Ei ne cresc, iar dupa, noi ii rasplatim mintindu-i. Nu a fost frumos din partea ta. Puteai sa le spui ca te duci cu el si poate iesea altfel. Minciuna are picioare scurte intotdeauna. Ca este aflata mai tarziu, mai devreme, tot este aflata. Intradevar, fiecare face greseli mai mici si mai mari dar sunt iertate. Tu ai facut doua greseli care au pierdut increderea. Cu un comportament impecabil si anti-minciuna parintii isi vor relua increderea in tine, dar nu ca inainte.
Succes in familie!
Sper ca te-am ajutat!
Daca stai si speri ca ei te vor ierta de la sine nu castigi nimic...
ai facut bine ca ai incercat sa le explici situatia chiar daca nu ti-a fost de mare folos.
Trebuie de asemenea sa le arati ca esti mai matura si ca esti in stare sa-ti porti singura de grija poate le este frica sa nu ti se intample ceva sau poate lui maicata ii este frica sa nu ramai insarcinata sau ceva de genu...
Buna felicia daca tu esti sigura ca nu ai facut nimic cu baiatul acela du-te impreuna cu mama ta la un ginecolog si el va confirma sau va afirma ce zici tu sau mama ta si sigur o sa te ierte... pupici imi dai si mie fundita plizzzz
Ai mintit acum plateste, au pierdut increderea in tine. Dacă te-ar ierta repede, nu va trece mult timp si vei face la fel crezând ca vei fi din nou iertată. Ce au simțit ei nu vei ști decât când vei fi parinte și copiii tăi vor proceda la fel.