"Sincer,am avut o poveste frumoasa dar nu prea cred ca ne potrivim.Adica simt ca relatia asta nu are niciun sens. Sper sa ramanem prieteni!"
sau
"Am intalnit pe altcineva si sincer chiar imi place mult.Sentimentele sunt reciproce deci...imi pare rau."
sau
"Nu te mai iubesc.Simt ca nu mai exista atractie intre noi, fara un motiv anume.Este mai bine sa ne despartim."
Depinde si de el, daca crezi ca nu o sa suporte gandul, ia-l mia usor, si daca este putin mai puternic nu incerca sa oierzi timpul, spune-i cu grija ca pur si simplu senitmentele nu mai sunt aceleasi, te-ai mai racit fata de el si ca ai dori sa ramaneti doar prieteni, dar cred ca cel mai bine ar fi ca asta sa-i spui in fata
Succes
Daca subtil nu merge, atuncii spui direct pe fata, astfel il faci sa te inteleaga.
Depinde:
1.relația devine rece: "pur și simplu, ceva nu mai merge. Îmi pare rău, poate cândva, vom rămâne prieteni"
2.ai cunoscut un alt băiat: "îl plac, mă place, nu vreau să te fac să suferi, să apelezi la tot felul de gesturi, așa că. mai bine rămânem prieteni! Îmi cer scuze!"
3. ceva nu mai merge: "te-am iubit, bănuiesc că și tu la fel, mi-ai dovedit-o! Ar fi mai bine să punem punct aici. Îmi pare rău!"
Încearcă să te și scuzi.
Pa, pa!
Scuze dar nu mai vreau sa fim impreuna nu cred ca o sa mai mearga dar ramnem prieteni incontinuare
Trebuie sa fi sincera cu el.Sa iti alegi cuvintele cu grija ca totusi sa nu ranesti cealalta persoana.Dar o despartire se face fata in fata nu scrisori, e-mail, mesaje sau alte moduri indirecte.Ii spui concret ca nu mai merge relatia si motivul trebuie sa il ai pregatit(mereu exista un motiv si ti-l va cere mai mult ca sigur). Succes
Pai dragutzo mai intai incearca sa il iei pe ocolite dar in asa fel incat sa inteleaga si spune-i direct de simti! Asta e parerea mea:X
vivigreen întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: