Nu vad ce e asa greu sa zici unui om ca-l placi, sau sa ii arati prin comportament, ca in general asa se face, nu se zice.
Dar nici nu trebuie sa ii zici, trebuie sa arati asta prin gesturi, sa o inviti la o plimbare, la un suc, sa te bagi in vorba cu ea, si se va prinde rapid ca o placi.
Si daca accepta, e clar ca si ea te place, f simplu.
Sau daca o placi si vrei sa-i zici poti sa-i zici "draga eu te plac, mergi la un suc, o plimbare cu mine, ce zici? Sau la un film".
Vad ca are 23 ani el, si ea 29. Dar si daca ar fi minor, de ce n-ar face o femeie ceva cu el? Daca are 17 ani ce are el? Merge rel f bine daca e iubire si se inteleg, ce mi-e ca are 17 sau 19.
Bine, sa nu aiba 14, asta clar.
Face exact ce face si un major cu o minora, o relatie.
Yeah no, it's grooming omule.
Ce sa caute un om de idk sa zicem 22 de ani cu o persoana de 17? Gasiti-va frate persoane de varsta voastra, de la 22-25 e mult mai okai sa ai relatii cu persoane mai invarsta.
I mean e okay daca e 1 and diferenta dar 6? That's way too much.
Nu mai aparati pedofilia si groomingul, nu e normal.
Sunt destule relatii asa cu un adult si un minor, tu ai impresia ca daca eu am 20 ani si ea 17 e mare diferenta intre noi? Mintea e tot aia, ca doar nu e dif de 20 ani intre noi.
Sau daca ea are 19 deci e majora, crezi ca e altfel ca la 17? Nu prea, dupa ani de zile apare maturizarea nu la diferenta e 2-3-4 ani.
Decat* tine. Si ii spui in scris, fie pe internet sau printr-o foaie scrisa, cel mai usor cand ti-e teama.
Ma, acum hai sa fim puțin mai realiști.
Părerea mea e ca trebuie sa renunți la ideile de genu. Diferența de mentalitate e foarte, foarte mare.
Ca un mic exemplu, imaginează te pe tine peste 6 ani. Ce mentalitate crezi ca o sa ai?
Sau hai sa iti dau un alt exemplu. Imeginza te pe tine acum 6 ani, și compara mentalitatea de acum cu cea veche.
O sa observi ca diferența e foarte mare.
La început poate, poate, o sa meargă. Da nu cred ca și pe lunga durata.
Si acum sa nu aud exemple ca mama și tatăl lui Ion au avut o diferență mare de vârstă și uite, au reușit. Generația de atunci a fost generația de atunci, și cea de acum e cea de acum.
Buna! Dacă ai 14/15 de exemplu, nu e bine sa ai o relație de genu, cu o fata care este deja adult. Gândește-te că îți afectezi de acum credul. Pentru că, dacă vrei să fii Intr+o relație, trebuie să o pretuiesti mai mult! Dacă, chiar o placi pe fata asta, du-te și spune-i, oricând esti TU pregătit, și spune-i fara sa razi, ii spui sincer, că o placi. Dacă ea te accepta, scoate-o undeva în oraș, si vorbiți despre ce vrei voi. Nu sunt experta in relații. Măcar incerca cu ti-am zis! Succes! Și da, vacanță plăcută în continuare!
Depinde află ce ii place ce relații a avut cu cine poate vorbești cu aia ce I place fetei și asa ii faci pe plac începeți sa va placeti reciproc și asa ti ar fi mai ușor sa ii spui ca o placi
Ideea e ca ea ara 29 de ani, nu am mai avut asemenea relații pana acum și nici nu știu sa abordez situația
Daca te place merge totul ca uns, invit-o undeva cum ti-am zis si vezi daca accepta, nu conteaza varsta daca va placeti, 6 ani nu e diferenta prea mare de varsta.
Asa se face, asa fac toti, nu altfel.
Daca te refuza, nu te place si nu are sens da tot insisti.
anonim_4396 întreabă: