Spune-i direct: te plac, te iubesc, te vreau sau ce mai simti tu. Sper ca stii ca exista o diferenta intre ele.
Vai, anonimus, imi dau lacrimile. De gramatica pe care o folosesti. Doua lacuri ce-ti "strapunge" inima? Daca ar veni cineva sa imi spuna ca eu sunt ca doua lacuri ce-i strapunge inima, as lesina de emotii. Pardon, de ras.
Nu e nevoie de cuvinte, fa-o sa simta asta si valoreaza mult mai mult decat un -te iubesc!
Buna, pai spune-i direct, un sincer te iubesc, asa e cel mai frumos, sau printr-un sms... un sms frumos prin care sa iti exprimi ceea ce simti, bafta.
Vezi de aceea s-au inventat romanele de dragoste, poeziile sa avem de unde ne inspira... Eu cand scriam scrisori de dragoste, niciodata nu incepeam cu acelasi apelativ. Dragostea mea nestinsa - o singura data. Dupa aceea tot altfel.
Mai bine ii demonstrezi asta. Cuvintele zboara repede.Mai intai demonstreaza-i si dupa aia ii zici si in cuvine.
Succes.
by daii
Cand simti tu ca e timpul potrivit pentru a spune. cu grija si cu atentie. oricum se si vede atunci cat iubesti dar e mai frumos sa spui ceea ce gandesti.
F simplu si usor daca fta iti place nu ai dc sa mai stai ii dubii arata-i sentimentele tale... ftele apreciaza mult cand baiatul face "primul pas" si poate cine stie chiar si ea iti impartaseste sentimentele dar astepta un semn d la tu:*
Trebuie sa incepi sa fii elegant foarte dragut cu ea iar dupa aceea sa-i scrii o poezie de dragoste si sa-i spui ca o iubesti asa mai sensibil...
PAI NU TREBUIE SA II SPUI NEAPARAT. Dragostea se simte. Dar daca tu vrei sa ii spui asta, poti incerca" draga mea, nu stiu cum sa iti spun dar... te iubesc. Imi esti draga si te doresc atat de mult". Incearca si tu ceva de genul asta. NU UITA: dragostea nu trebuie spusa. o poti dovedi prin fapte succes
Spune-i direct iti spun din proprie exprerienta... chiar daca te refuza .mai sunt si altele...asa gandesc eu
Ce frumoasa esti...ca 2 lacuri ce-mi strapunge inima... zimbetul tau imi farmeca lumina interioara... vreau sa ma destinui TE IUBESC...
@anonimus
La o intrebare de-a ta, ti-am recomandat sa pleci si sa nu te mai intorci. Vazandu-ti raspunsul asta, m-am razgandit: ramai cu noi...iti fac si curat in camera daca trebuie. Esti prea talent, mância-ca-ţi.
PS: Copii, trebuie' sa facem neaparat o petitie prin care sa cerem adaugarea unei noi categorii de vot: "By anonimus".
@an9onimus-metaforele nu sunt facute pentru tine.insa asa cum spunea si @bent, ramai printre noi, in ultimul timp multi si-au dat seama ca sunt penibili si ne-au parasit, drept urmare, nu mai avem subiecte sa ne amuzam. te astept data viitoare cu doua oceane de lacrimi care sa-ti brazdeze fata din cauza faptului ca de la seceta, lacurile tale au secat si inima a ramas goala.
anonim_4396 întreabă: