E de inteles. Ai putea sa nu ii vorbesti. O privire, o atingere, un zambet pot spune foarte multe. Secretul pentru o relatie frumoasa e sa comunici cu partenerul prin vorbe despre orice nebunie insa cand e vorba despre voi gesturile fac minuni. Depinde si de caracterul sau. Daca e o fire calma si prietenoasa nu prea ar fi motive pentru a te inhiba. De obicei primul pas e greu de facut. Dupa totul merge bine. Trebuie sa iti faci curaj sa faci in asa fel incat sa fii mai des prin preajma lui ori sa faci in asa fel incat sa ai nevoie de ajutorul sau, sa iesiti undeva ( chiar daca e in grup cu alti prieteni ). Important e sa fii langa el. Cand cineva iti place sunt semnale care se vad fara sa vrei.
E normal sa-ti fie teama. Cel mai bine sa nu-i spui, el se va juca cu aceasta slabiciune a ta.Intra in vorba cu el, imprieteniti-va, sau poate fa-l pe el sa te placa. Dar daca te hotarasti sa-i spui ca-l placi, el are un atuu si-ti va parea rau.
Cel mai simplu e sa-i spui pe mess . Acolo nu poate vedea cat esti de emotionata. Sau daca nu poti sa rogi o prietena/un prieten comun sa-i spuna. Totusi cel mai bine ar fi sa cauti tu prin adancul tau curajul si sa-i spui face2face
Stai calma, nu te gandi sub nici o forma sa ii spui ca il placi crede-ma dupa aceea vei regreta foarte mult. daca stie stai departe de el pentru a veni el la tine deoarece departandute de el el se va apropia de tine pentru a afla care e cauza. dar nu-i spuneimprietenestete cu el lasa-l sa creada ca vrei doar sa fiti prieteni si veti incepe sa va apropiati.cu curajul majoritatea fetelor au probleme dar dc pur si simplu vorbesti despre fleacuri cu el nu ai nevoie de curaj.Iti doresc mult succes
Iti dau eu curaj de la mine. Dar dupa ce ii spui, sa mi-l dai inapoi ca imi trebuie. Sunt cam in aceeasi situatie ca si tine.
Mult succes!
Iti dau eu de la mine. Dar dupa ce ii spui sa mi-l dai inapoi, pls. Imi trebuie ca sunt si eu intr-o situatie asemanatoare cu a ta.
Mult succes!
Pai cel mai usor e pe mess eu asa am facut i-am zis pe mess asa e mai usor pentru ca nu-ti poate vedea emotile!
rozerozi întreabă: