anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ii casitgi increderea cuiva?

Răspuns Câştigător
| cely a răspuns:

PRIN FAPTE

7 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Fiind de ajutor cand are nevoie. Nespunand la nimeni de problemele pe care le are (si de care ai aflat, poate intamplator). Daca e vorba de serviciu - fiind foarte bun profesionist.

mariana
| mariana a răspuns:

Increderea nu se castiga ca un premiu, ea vine de la sine, in relatiile interpersonale si ea decurge din modul in care te comporti, din cat esti de sincer si din modul in care actionezi atunci cand ti se cere un ajutor, dar mai ales, daca vrei ca persoana cu care doresti sa ai relatii de prietenie, sa te accepte, trebuie sa fii natural, sa te tii de cuvant atunci cand faci o promisiune, sa pastrezi pentru tine discutiile confidentiale pe care le-ati avut, pentru ca divulgarea unor anumite secrete sau lucruri de natura intima, te va pune in situatia de a pierde si prietenii pe care i-ai avut pana atunci.
La locul de munca as urma recomandarea lui rroxi si anume sa fii competent, un bun profesionist un om de incredere si sa te lasi antrenat in activitati noi, care ar putea sa apara la nivelul locului tau de munca.
Iti doresc sa devii un om in care, intodeauna se poate avea incredere si atunci cred ca scopul intrebarii tale a fost atins. Succes.

assiris
| assiris a răspuns:

Increderea nu se cistiga, ea se obtine prin politica pasilor mici, se construieste pas cu pas

| miriam a răspuns:

Prin sinceritate

| camelia_1697 a răspuns:

Intodeauna primesti ceea ce dai, ofera incredere si vei primi incredere

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa te pui in locul lui! Ce i-ar placea sa faci tu, cum i-ar placea sa fii, ce anume i-ar aduce incredere si liniste si confort? Daca poti sa-ti imaginezi toate aceste lucruri, fa-le!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte simplu... te comporti normal...nu declarativ, de genul "acesta sunt eu"... crede-ma, cine te va aprecia, iti va castiga increderea...
Raspunsul meu este sec, recunosc, dar fii tu insati, cu simtaminte sincere si vei avea numai de castigat...iti doresc multa dragoste...

Întrebări similare